Simit satıcıları umduğunu bulamadı

Simit arabalarına kavuşan ve Temmuz ayından itibaren 10 farklı bölgede simit satmaya başlayan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyesi 10 engelli, satışların az olduğunu belirtti.

Çerkezköy 13.08.2013 22:13:00 0
Simit satıcıları umduğunu bulamadı
 10 NOKTADA SATIŞ YAPILIYOR
İlçenin dört bir yanında simit satışı yaparak ailelerine katkı sağlayan 10 simit satıcısından Ahmet Dağaşan ve Hasan Osmanoğlu, bu uygulamayı başlatarak engellilerin ailelerine ek gelir sağlamalarına katkıda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Tepe Simit Dünyası sahibi Satılmış Arıcı’ya teşekkür etti. Simit satışı yapılan yerlerin “Çerkezköy Belediyesi önü, Çerkezköy sakatlar Derneği karşısı, Çerkezköy Hastanesi kavşağı, SGK önü, Erna Center, Çerkezköy Adliyesi önü, PTT, Pazar yeri ve İstasyon binasının çevresi” olarak belirlendiğini ifade eden Dağaşan ve Osmanoğlu, satış noktalarının dönüşümlü olmadığını ve sabit olduğunu ifade etti.
 
KAZANÇLAR EŞİT OLMUYOR
Araç teslimi dolayısıyla düzenlenen törende Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in engellilerin satış bölgelerinin dönüşümlü olması gerektiğini dile getirdiğini söyleyen Dağaşan ve Osmanoğlu “Yaklaşık 1 aydır satış yapıyoruz. Fakat tüm satıcılar aynı bölgede satış yaptıklarından dolayı herkesin kazancı eşit olmuyor. Bu konunun Çerkezköy Belediyesi tarafından değerlendirileceğini düşünüyoruz” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10