Kaymakam Kubilay, Çerkezköy’deki görevine başladı

Sinop Gerze Kaymakamlığından Çerkezköy Kaymakamlığı’na atan Metin Kubilay, dün ilçedeki görevine başladı.

Çerkezköy 16.08.2013 09:38:00 0
Kaymakam Kubilay, Çerkezköy’deki görevine başladı
 ÇERKEZKÖYLÜLERE SELAM SÖYLEDİ
Sabah saatlerinde göreve başlayan Kaymakam metin Kubilay’ı ilk ziyaret eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak oldu. Kocabıçak, Kaymakam Kubilay’a yeni görevinde başarılar diledi. Daha önce hiç Çerkezköy’e gelmediğini söyleyen Kubilay “İnşallah Allah burada bize hayırlı hşzmetler yapmayı nasip eder” dedi. Öncelikle bölgeyi tanıyacağını ifade eden Kubilay “Gazeteciler olarak kamu hizmeti yapıyorsunuz. Vatanbdaşlarımıza doğru haberleri ulaştrıyorsunuz. Buradan sizler aracılığı ile tüm Çerkezköylü vatandaşlarımıza selam söylüyorum” dedi.
 
İYİ İLİŞKİLER KURDUK
Sinop Gerze’de 5 yıl görev yaptığını anımsatan Kaymakam Metin Kubilay, “Daha önce görev yaptığım Sinop ve Yalova’da basınmensupları ile sevgi ve saygı çerçevesinde iyi ilişkiler kurduk. Vatandaşlarımıza duyuracaklarımızı, hizmetlerimizi sizler vasıtası ile duyuracağız. Bu zamana kadar bunun çok olumlu etkilerini gördüm. Bundan sonra da göreceğime inanıyorum” diye konuştu.
 
İLK İZLENİMLERİM ÇOK İYİ
Çerkezköy ile ilgili ilk izlenimlerini de paylaşan Kaymakam Kubilay “Çok fazla gezme ve tanıma fırsatım olmadı ama Çerkezköy çok güzel bir ilçe. İnşallah Kaymakamlığımız ve tüm kurumlarımız için iyi hizmetler nasip olur” dedi. Gerze’nin Sinop’un hızlı büyüyen ilçelerinden biri olduğunu ve son 3-4 yılda Karadeniz bölgesinde hızlı bir gelişme gösterdiğini ifade eden Kubilay “Çerkezköy’ün nüfusu Gerze’ye göre çok daha fazla. Çerkezköy de Trakya’nın en hızlı büyüyen ilçelerinden birisi” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10