Atatürk’ün bilinmeyen yönleri

PERYÖN Trakya Şubesi tarafından “İçimizden biri Atatürk” konulu seminer düzenlenecek. Programın 20 Ağustos Salı günü saat 19.00’da Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Seminer Odası’nda AraştÄ?

Çorlu 17.08.2013 01:06:00 0
Atatürk’ün bilinmeyen yönleri
 Çerkezköy Haber - ‘Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şubesi tarafından “İçimizden Biri Atatürk” konulu seminer düzenlenecek
 
AMACIMIZ BULUŞMA NOKTASI OLMAK                      
Seminerle ilgili açıklama yapan PERYÖN Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, 1998 yılından itibaren Trakya bölgesinde Peryön Türkiye İnsan Yönetimi Derneği olarak faaliyet gösterdiklerini ifade ederek “Amacımız bölgemizde; çalışan-işveren arasında buluşma ve noktası olmak, işverenlerimiz ve firma yöneticilerimizi kanunlar, yönetmelikler hakkında bilgilendirmek, eğitim faaliyetlerimiz ile yöneticilerin kişisel gelişimlerine de destek olmaktır. Bu bağlamda her ay geleneksel hale getirdiğimiz Salı buluşmalarımızda alanında uzman akademisyen, eğitimci, yazar, hukukçuları üyelerimiz ile buluşturarak yeni çıkan kanunlar hakkında bilgilendirmeler, sosyal anlamda da kişisel gelişimlerine katkı sağlamaya çalışmaktayız” dedi.
 
BİLİNMEYEN YÖNLERİNİ PAYLAŞACAK
Çetin, Ağustos ayı Salı buluşmasının konuğunun Araştırmacı Yazar Prof. Dr. İlknur Güntürkün Kalıpçı olacağını ifade ederek “20 Ağustos 2013 Salı akşam Saat 19:00’da başlayacak olan ‘’İçimizden biri Atatürk’’ konulu seminer ücretsiz olarak Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Seminer Salonunda gerçekleşecek” diye konuştu. Atatürk’ün sürekli olarak devlet adamı ya da askeri yanıyla tanındığını dile getiren Çetin “Araştırmacı Yazar Prof. Dr. İlknur Güntürkün Kalıpçı tarihten vereceği örneklerle Atatürk’ün bilinmeyen yönlerini bizlerle paylaşacak” diyerek seminere tüm Çorlu ve Trakya halkını davet etti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10