Koyun ve koçlar güzelliklerini sergiledi

DLG-ÖÇP Fuarcılık tarafından Karaevli köyünde 3.kez düzenlenen açık fuarda bu yıl ilk kez “Karacabey Merinosu Koyun - Koç Güzellik Yarışması” yapıldı.

Bölgede Gündem 18.08.2013 20:06:00 0
Koyun ve koçlar güzelliklerini sergiledi
 4 İLDEN 20 YETİŞTİRİCİ KATILDI
Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Kırklareli Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlikleri ve DLG-ÖÇP Fuarcılık tarafından önceki gün organize edilen yarışmaya toplam 20 yetiştirici katıldı. Yarışmanın Jüri üyeliğini; Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. Muhittin Özder, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünden Prof.Dr. Türker Savaş ve Doç.Dr. Aynur Konyalı ile Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü Veteriner Hekimlerinden Mehmet Bircan yaptı.
 
ÖDÜLLER VERİLDİ
Koyun güzellik yarışmasında birinciliği Tekirdağ Merkez Ferhadanlı köyünden Mehmet Turgut, koç güzellik yarışmasında ise birinciliği Saray ilçesi Bahçedere köyünden Adnan Mülayim elde etti. Yarışmada dereceye giren yetiştiricilere organizasyon komitesi tarafından belirlenen ödüller verildi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10