Civan ‘ben de varım’ dedi

2011 genel seçimlerinde CHP’den Tekirdağ milletvekilliği aday adayı olan Ayhan Civan, 2014 Mart ayında gerçekleştirilecek seçimler için CHP’den Çorlu Belediye Başkanlığına aday adaylığını aÃ?

Tekirdağ 21.08.2013 00:39:00 0
Civan ‘ben de varım’ dedi
 SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI GETİRECEĞİZ
Yaptıkları projeler ile Çorlu’nun alt yapısını, atık suyunu ve çöpünü, ekonomisini, esnafın sorunlarını, sosyal faaliyetler ile de sosyal yapısını, düzeltecek çalışmalarla, sosyal belediyecilik anlayışını Çorlu’ya getireceklerini ifade eden Civan “Ben değil “biz” anlayışı ile hep beraber refah ve mutluluk içinde yaşayacağımız bir Çorlu ortaya koyacağız. Bunun için geniş halk kitlelerini ve kurumları ilgilendiren önemli konularda meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini almak suretiyle alınan kararlara ortak olmaları mutlaka sağlanacaktır” dedi.
 
KENTLEŞMEDE İLERİ ADIM ATACAĞIZ
Projeleri yaparken zorlanmadıklarını, uygularken de zorlanmayacaklarını söyleyen Civan “Çünkü Çorlu insan kaynağının kalitesi, bolluğu ve zenginliği ile bize tüm projelerimizi yapma imkanı veriyor. Çorlu’da iyi bir şehir planı ile trafik, imar ve betonlaşma sorununu çözüp Çorlu’yu yaşanılabilir bir yer yapma konusunda dünyaca ünlü, ödüllü en iyi şehir plancıları ile birlikte kendi içimizden çıkan şehir plancılarını yarıştırarak uygun rekabet ortamı sağlayarak gerçekten kentleşme konusunda ileri adım atacağız” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10