Tekirdağ Tanıtım Günleri hazırlıkları devam ediyor

3-6 Ekim tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan 'Tekirdağ Tanıtım Günleri' ile ilgili hazırlık toplantıları devam ediyor.

Tekirdağ 22.08.2013 00:42:00 0
Tekirdağ Tanıtım Günleri hazırlıkları devam ediyor
 Önceki gün de Malkara Kaymakamlığı'nda toplantı yapıldı. Ankara Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği öncülüğünde ilki gerçekleştirilecek olan Tekirdağ Tanıtım Günleri hakkında ilçedeki meslek kuruluşlarının görüşü soruldu.
 
MALKARA’YI DA ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYACAĞIZ
Ankara Tekirdağ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Ferhat Akgül, Tekirdağ’ı Ankara’da ve Türkiye genelinde tanıtmak için yapılacak etkinlikte Malkara gibi Tekirdağ’ın en büyük ilçesini de aralarında görmekten büyük mutluluk duyacaklarını ifade ederek "Tekirdağ’ı yöresel lezzetleri, kültürü ve halk oyunları ile ülke genelinde tanıtacağız" diye konuştu.
 
MESLEK KURULUŞLARI TEMSİLCİLERİ KATILDI
Yapılan toplantıya Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Belediye Başkan Vekili Hasan Eğilmez, Ziraat Odası Başkanı Saim Gündüz, TSO Başkanı Ümran Bilgin, Borsa Başkanı Ersin Kaçar, Süt Üreticileri Birliği Başkan Vekili Salih Güneş, Dernek Başkanı Ferhat Akgül ve organizasyonu üstlenen Ruan tanıtım firmasi yetkilileri katıldılar.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10