Metal çocuklar, Başkortostan’a gitti

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi kendi bünyesinde kurulu bulunan ve üyelerinin çocuklarına hizmet veren Metal Çocuk Kulübü Çerkezköylü üç çocuğu Başkortostan Cumhuriyeti Ufa şehrine g?

Çerkezköy 22.08.2013 01:01:00 0
Metal çocuklar, Başkortostan’a gitti
 Çerkezköy Haber - Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi üyelerinin çocuklarına hizmet vermeye ve tatillerini iyi bir şekilde geçirmeleri için geziler düzenlemeye devam ediyor.

“ÜÇ ÇOCUĞUMUZU GÖNDERDİK”
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi üyelerine hizmet çerçevesinde düzenlediği gezi, seminer, konferans ve diğer sosyal etkinliklerin yanı sıra, üyelerinin çocukları için kurduğu Metal Çocuk Kulübü çocuklarına da hizmet vermeyi sürdürüyor. Türk Metal Sendikası olarak sadece üyelere değil onların çocuklarına da hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak “Türk Metal Sendikası bünyesinde faaliyet gösteren Metal Çocuk Kulübü üyesi çocuklarımız Başkortostan Cumhuriyeti Ufa şehrine gittiler. Çerkezköy Şubemizden Hema Endüstri A.Ş İşyeri Sendika Baş temsilcimiz Günay Özden’in refakatçi olarak gittiği yurt dışı programına Hema Endüstri A.Ş işyerinde çalışan üyemiz Erdinç Yıldız’ın kızı Gizem Yıldız, BSH Ev Aletlerinde çalışan üyemiz Bingül Özkan’ın kızı Buse Özkan, Arçelik A.Ş’de çalışan üyemiz Vesile Ulusoy’un kızı Cansel Ulusoy katıldı” dedi.

“PAZARTESİ DÖNECEKLER”
Çerkezköy Şubesinden üç çocuğun katıldığı yurt dışı programına toplam 18 çocuğunu ve iki refakatçinin katıldığını belirten Koçak “20 Ağustos’ta giden ve 26 Ağustos Pazartesi günü dönecek olan grup orada yaşayan çocuklarımızla arkadaşlık kurup farklı bir kültürün havasını yaşayacaklar. Türk Metal olarak amacımız her zaman üyelerimize destek olmak ve her anlamda birlik beraberlik içerisinde, bir aile gibi aynı çatı altında olmaktır” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10