Başkandan sünnet çocuklarına hediye

İlçede ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettiren Kapaklı Beleidyesi, dün sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler dağıttı.

Kapaklı 22.08.2013 01:03:00 0
Başkandan sünnet çocuklarına hediye
 BİSİKLET VE FUTBOL TOPU VERİLDİ
Beyaz Saray Düğün Salonu’nda dün düzenlenen törenle ilçede sünnet olan 181 çocuğa hediyeleri verildi. Sabah saat 09.30’da 2-5 yaş arası sünnet olan çocuklara, saat 12.30’da da 5-14 yaş arası sünnet olan çocuklara çeşitli ebatlarda bisiklet ve futbol topu verildi. Öğrencilere hediyelerini Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı dağıttı.
 
SAMİ AKSU KONSERİ İLE BAŞLAYACAK
Çocuklar için düzenlenen törende konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sünnet çocuklarına ve ailelerine Sünnet Şöleni ile ilgili bilgiler verdi. Festivalin Perşembe günü başlayacağını ifade eden Başkan Mandalı, sünnet olan çocukların festivale sünnet kıyafetleri ile katılmalarını istedi. Festivalin Türk Halk Müziği sanatçıları Paşa Sökmez ve Nesrin’in konserleri ile başlayacağını söyleyen Mandalı “Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Sami Aksu konseri ile devam edecek. Festivalin ilk günü animasyon ve ilizyon gösterilerinin ardından folklor gösterileri ile son bulacak” dedi.
 
ANİMSAYON GÖSTERİLERİ İLE EĞLENECEKLER
Festivalin ikinci gününde ise, sünnet olan çocuklar için Merkez Camii’nde mevlit okutulacağını söyleyen Başkan Mandalı mevlidin ardından iftar çadırının bulunduğu Kent Meydanı’nda çocuklarla birlikte yemek yiyeceklerini söyledi. Çocukların burada saat 17.00’a kadar animasyon gösterileri ile eğleneceğini belirten Mandalı “Daha sonra konvoy eşliğinde festival alanına geçeceğiz. Animasyon ve görsel şovların ardından ilçemizin sevilen ses sanatçısı Gökhan Meneşe konser verecek. Festivalimizin ikinci günü Türk Pop Müziği’nin güçlü seslerinden Gülşen Konseri ile son bulacak” bilgisini verdi.
 
OTOBÜSLER KALDIRILACAK
Mandalı, Sünnet Şöleni Kazak Gölü Festivali’nin 3’üncü gününde ise Zeynep Dizdar ve Karadeniz’in sevilen sanatçılarından Hicabi Şenlikoğlu konserlerinin düzenleneceğini belirten Mandalı “Festivalin son gününde ise Kazak Gölü’nde piknik şöleni düzenleyeceğiz. Programlarımız her gün saat 19.00’da başlayacak. Festival boyunca Karaağaç, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Uzunhacı, Pınarça ve Karlıköy ile ilçe merkezimizden Kazak Gölü’ne belediyemiz tarafından otobüsler kaldırılacak” diye konuştu.
 
OTOBÜS SAATLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Başkan İrfan Mandalı, festival sürecince vatandaşların Kazak Gölü’ne belediye tarafından kaldırılacak otobüslerle ulaşımlarını sağlayabileceğini ifade ederek “Otobüslerimiz festivalin ilk üç gününde ilçe merkezimizden saat 19.00’da, Pınarça ve Uzunhacı Köyü’nden saat 19.00’da, Karlıköy’den saat 19.15’te, Bahçeağıl Köyü’nden saat 19.30’da, Yanıkağıl Köyü’nden saat 19.45’te ve Karaağaç’tan da saat 20.00’da kalkacak. Festivalin son günü yapılacak piknik için ise otobüslerimiz bu noktalardan saat 12.30’da hareket edecek” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10