İsmet Paşa Parkı’nın yapım çalışmaları başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından İsmet Paşa Mahallesi’ne yapılacak olan İsmet Paşa Parkı’nın yapım çalışmaları start aldı.

Kapaklı 22.08.2013 01:05:00 0
İsmet Paşa Parkı’nın yapım çalışmaları başladı
 RAHATLIKLA GEZİP DİNLENEBİLECEKLER
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, proje ile ilgili yaptığı açıklamada proje alanının 17 bin 50 metrekare olduğunu belirterek “Konut yaşamına uygun, vatandaşların aile bireylerine uygun beraber kaliteli vakit geçirebilecekleri, çağdaş yaşam ihtiyaçları önceliği verilerek, açık park projesi tasarladık. İsmet Paşa Parkı’nda 1 adet büfe, 1 adet park ve hizmet birimi  (kulis, tuvalet, gözlem odası) 1 adet su deposu, Amfi sahnesi ve oturma alanları ve havuz, bisiklet yolu ve yürüyüş yolları yer alacak. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla gelecekleri ve dinlenebilecekleri bir ortam hazırlanacak” diye konuştu. 
 
KAPAKLI İÇİN BİR İHTİYAÇ
Mandalı, şehir parklarının insanların nefes almalarını sağladığını belirterek “Şehir parkları, şehrin içinde yer almasına rağmen gürültüden, karmaşadan, düzensizlikten uzaktır. Şehir dışına çıkamayan vatandaşlarımızın imdadına koşar. Büyük şehirde yaşayan insanların psikolojileri diğer şehirlerde yaşayan insanlara göre daha kolay bozulabildiği için parkların getireceği sosyal etkileşimler ve toplumsal birliktelikler için faydalıdır” ifadesini kullandı. Parkların aynı zamanda sosyal alan olarak da kullanıldığını belirten Mandalı, yeni parkların Kapaklı için bir ihtiyaç olduğunu belirtti.
 
YOL HARİTASI OLDU
Mevcut parklara olan ilginin, daha başka yerlerde de park açmaları için kendilerine yol haritası olduğunu söyleyen Mandalı “Bu kapsamda diğer büyük park projelerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Bu park projelerimizde sona erince ilçemizde yaşayan vatandaşlar için vazgeçilmez alanlar ortaya çıkacaktır” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10