Kur’an Kursu öğrencileri piknikte buluştu

Hacı Fahri Zümbül Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencileri için dün piknik düzenlendi.

Çerkezköy 22.08.2013 01:18:00 0
Kur’an Kursu öğrencileri piknikte buluştu
 ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİ KATILDI
Saat 16.00’da Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenen Çerkezköy Müftülüğü Hacı Fahri Zümbül Camii Piknik Şöleni’ne izinde olan İlçe Müftüsü Mahmut Emin katılamadı. Pikniğe, Ak Partili İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çorbacı, HFZ Camii İmam Hatibi Abdullah Karacan, Cami Müezzini İsmail Bütün, Kurs Öğreticileri Kübra Erdoğan ve Hüsne Çimin, öğrenciler ve velileri katıldı. 
 
23 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK
Hacı Fahri Zümbül Camii Yaz Kur’an Kursu’nun 24 Haziran pazartesi günü başladığını ifade eden Cami İmam Hatibi Abdullah Karacan, “Yaklaşık 9 hafta süren Yaz Kur’an kursumuz 23 Ağustos Cuma günü sona erdi” dedi. Karacan “Hacı Fahri Zümbül Camii her yıl geleneksel olarak düzenlediği piknik şöleni ile Yaz Kur’an Kursu’nda eğitim-öğretim gören öğrencileri bir araya getiriyor. Bu yılki pikniğin Kazak Gölü’nde yapılmasını uygun gördük” diye konuştu.
 
AMAÇ İYİ VAKİT GEÇİRMELERİNİ SAĞLAMAK
Yaz Kur’an Kursu’nda 110’u kız, 95’i erkek olmak üzere toplam 205 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğünü söyleyen Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi Abdullah Karacan, “Öğrencilerimiz 1,2 ve 3 kur üzerinden Cüz’ü ve Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendiler. Başarılı olan öğrencilerimize belgeleri verildi” dedi. Karacan, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu yıl öğrencilere Elif Be Cüzü’nü ve ‘Dinimi Öğreniyorum’ kitaplarını ücretsiz olarak dağıttığını ifade etti.  Amaçlarının öğrencilerin bir gün dahi iyi vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu kaydeden Karacan, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10