Üreten paket için imzalar atıldı

Şekerbank tarafından Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile işletmelere avantajlar sağlayan “Üreten Paket” protokolü imzalandı. Önceki gün düzenlenen imza törenine Şekerbank Tekirdağ Şube Müdür?

Tekirdağ 22.08.2013 22:24:00 0
Üreten paket için imzalar atıldı
 AVANTAJLARDAN YARARLANMAYA DAVET ETTİ
Şekerbank Tekirdağ Şube Müdürü Özgür Eski imza töreninde yaptığı konuşmada banka olarak en uygun ve uzun vadeli kaynaklarını, en önemli müşteri segmenti olarak gördükleri esnaf ve küçük işletmeler için kullandıklarını ifade etti. Banka portföyünde küçük ve orta boy işletmeler için kullandırılan kredilerin önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Özgür Eski, “60 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki işletmelerin yanındayız. Türkiye’nin kalkınmasında büyük rol oynadığına inandığımız esnaf, sanatkâr ve küçük işletmelerin, Şekerbank’ın desteği ile büyümesini ve onların bankası olmayı istiyoruz. Bu doğrultuda işletmelerimizi Üreten Paket avantajlarından yararlanmaya çağırıyoruz” dedi.
 
ÜRETİM, KALKINMADA EN BÜYÜK İTİCİ GÜÇTÜR
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay da ekonominin can damarı olan esnaf ve küçük işletmelere yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracağını, ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri döneceğini belirterek “Üretim, ülkelerin refah düzeyinin artması ve kalkınmasının en büyük itici gücüdür” diye konuştu.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10