“Güzel projelere imza atacağız”

Sinop Gerze Kaymakamlığında Çerkezköy Kaymakamlığına atanan ve geçtiğimiz hafta ilçedeki görevine başlayan Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün CHP Çerkezköy İlçe Ba?

Çerkezköy 23.08.2013 00:48:00 0
“Güzel projelere imza atacağız”
 Çerkezköy Haber – Çerkezköy Kaymakamlığı görevine başlayan Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, dün de Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri Kaymakam Kubilay’ı ziyaret etti. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı üyeleri Kaymakam Metin Kubilay’a çiçek takdim etti.
 
BURADA GÖREV YAPMAKTAN ÇOK MUTLUYUM
Dün saat 15.00’da gerçekleştirilen ziyarete CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Saim Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Aktaş Güler ile partililer katıldı. Kaymakam Metin Kubilay, ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek “Bir haftadır Çerkezköy’ü tanımaya çalışıyorum. Böyle güzel ve büyüyen bir ilçede görev yapmaktan dolayı çok mutluyum. Çerkezköy benim altıncı görev yerim. Sinop Gerze’den ikinci sınıfı görev yerinden birinci sınıf ilçe olan Çerkezköy’e tayin oldum. Hep beraber güzel çalışmalara imza atacağımızdan hiç şüphem yok. Ziyaretinizden dolayı da sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
BAŞARILAR DİLEDİLER
CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan da Çerkezköy’de görevine başlayan Kaymakam Metin Kubilay’a yeni görevinde başarılar diledi. Çerkezköy’ün sanayisi ve nüfusu ile her geöen gün büyüdüğünü belirten Özkan “İlçemize hoşgeldiniz. İnşallah hep birlikte çok güzel projelere imza atacağız” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10