Seçim temposu başlayacak

Genel Merkezin görevlendirmesiyle Süleymanpaşa Kurucu İlçe Başkanlığına atanan Emrah Tunca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. AK Parti’den Süleymanpaşa Belediye Başkan aday adaylığınÄ

Çorlu 25.08.2013 17:43:00 0
Seçim temposu başlayacak
 BAŞARILAR DİLEDİ
Yaver ziyarette yaptığı konuşmada, Tunca’nın Merkez İlçe Başkanlığı görevinin ardından Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı görevini de layıkıyla yerine getireceğini dile getirdi. Yaver, yerel seçimde AK Parti’den Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladığını hatırlatarak “Önümüzde bir seçim maratonu var. Süleymanpaşa İlçe Başkanımız Emrah Tunca ve seçilecek yönetime şimdiden çalışmalarında başarılar diliyor ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 
SEÇİME ADAPTE OLMAK İSTİYORUZ
Ziyarette konuşan Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca da, Özgür Yaver’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Yaver’in Teşkilat çatısı altında çeşitli görevlerde bulunduğunu ve son olarak önceki dönem İl Teşkilat Başkanı olarak partiye hizmet ettiğini aktar Emrah Tunca, “AK Parti çatısı altında verilen her görevi layıkıyla yapmak için uğraş veriyoruz. Önümüzde seçim maratonu var.  Süleymanpaşa İlçe Yönetimimiz bu anlamda yoğun bir tempo dönemine girecek. Bir hafta içerisinde yönetimi oluşturarak hızlanan ivmemizle seçime adapte olmak istiyoruz” dedi.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10