Kaymakam Kubilay’a anlamlı ziyaret

Sinop Gerze Kaymakamlığı’ndan Çerkezköy Kaymakamlığı görevine atanan ve geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Metin Kubilay’ın önceki günkü konuğu Türkiye Sakatlar Derneği Çerke

Çerkezköy 25.08.2013 18:11:00 0
Kaymakam Kubilay’a anlamlı ziyaret
 AÇILIŞ İÇİN SÖZ ALDIK
Hayrettin Çetinkaya önceki gün saat 10.00’da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çetinkaya, Çerkezköy’de görevine başlayan Kaymakam Metin Kubilay’a yeni görevinde başarılar diledi. Çetinkaya, dernek olarak 182 üyelerinin bulunduğunu ifade ederek “Üye sayılarımızda hızla artıyor. Geçtiğimiz yıl Çerkezköy Belediyesi’nin katkıları ile ilçemize Türkiye’nin ilk ve tek engelli binası olan Çerkezköy Sakatlar Derneği Eğitim Öğretim ve Yaşam evini kazandırdık. İnşallah sizleri de ziyaretimize bekliyoruz. Derneğimizin açılışına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’i davet ettik. Kendisinden de bu açılış için söz aldık. Okulların açılmasını bekliyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin Çerkezköy Sakatlar Derneği Eğitim Öğretim ve Yaşam evinin ve Serkan-Müjgan Karagöz İş Okulu’nun açılışını yapacak” dedi.
 
 
 
BELEDİYENİN KATKISI BÜYÜK
Çerkezköy Belediyesi’nin katkıları ile otuz üye ile birlikte geçtiğimiz günlerde Karadeniz turuna çıktıklarını belirten Çetinkaya “Yaptığımız faaliyetlerde ve gezilerde Çerkezköy Belediyesi’nin katkıları büyüktür. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak üyelerimiz halk oyunları ve Türk sanat müziği korosunda yer alıyorlar. 6 yıl önce Türkiye’de bir ilk olarak mavi kapak toplama kampanyası başlattık. Bunu genel olarak okullarımıza yaymaya çalıştık. Hem ekonomiye katkı hem de geri dönüşüm için güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Okullarımızda konferans vererek geleceğin engelli adaylarına engelli bilincini aşılıyoruz” dedi.
 
ÇOK ANLAMLI BİR ZİYARET OLDU
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı  Metin Kubilay da “Benim için çok anlamlı bir ziyaret oldu. Ben de ilk ziyaretimi sizlere gerçekleştireceğim. Engellilere karşı görev yaptığım ilçelerde her zaman özel hassasiyetim olmuştur. Daha önce çalıştığım ilçelerde engelli vatandaşlarımızın hayatlarının kolaylaştırılması için önemli çalışmalara imza attık. İnşallah burada da sizlerle istişareli bir şekilde çalışarak engelli vatandaşlarımıza güzel hizmetler yaparız” ifadelerini kullandı.
 
HAYRAN KALDIM
Çerkezköy’ün gerek nüfusu gerekse sanayisi ile büyük gelişme yaşadığını belirten Kaymakam Kubilay “Sizlerin yaptığı bu projeler ilçenin de ne kadar gelişmiş olduğunu göstermektedir. Dernek binası ile ilgili verdiğiniz katalogu inceledim ve hayran kaldım. Dernek binanızı görmek için sabırsızlanıyorum. Hep beraber Çerkezköy için hayırlı hizmetler yaparız. Engellilerimizin yaşamlarına destek olmaya çalışalım. Bizim sizlere her zaman kapımız açıktır. Her türlü sıkıntınızda bizlere gelebilirsiniz. Anlattığınız çalışmalardan gerçekten çok etkilendim” dedi. Kubilay, dernek yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10