ÇTSO yönetimi CHP’yi ağırladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, ÇTSO yönetimi önceki gün de CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Çerkezköy 25.08.2013 18:18:00 0
ÇTSO yönetimi CHP’yi ağırladı
 CHP’DEN ÇTSO’YA ZİYARET
Önceki gün saat 17.00’da Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Belediye Meclis Üyesi Halil Demirkıran, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Aktaş Güler ve Yönetim Kurulu üyeleri ÇTSO’yu ziyaret etti. Ziyarette ÇTSO Yönetimine görevinde başarılar dileyen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan “Yoğunluktan dolayı ziyaretimizi bugün gerçekleştirdik. Başkan Süleyman Kozuva ile 1994 yılından beri tanışıyoruz. Bizler de buranın bir üyesi olarak seçimlerde kendisini destekledik” diye konuştu.
 
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ATLATMAYI HEDEFLİYORUZ
Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatını zor görevlerin beklediğini ifade ederek “Üyelerimiz partimize büyük ilgi gösteriyor. Önümüzdeki hafta üç aday adayımız daha başvuruda bulunacak. Toplam 12 aday adayının olacağını tahmin ediyoruz. Bizleri çok zor bir dönem bekliyor. Birlik ve beraberlik içinde seçimleri atlatmayı hedefliyoruz” dedi.
 
EKİP RUHUNU YAKALADIK
Çerkezköy Ticaret ce Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade etti. Yönetimdeki arkadaşları ile güzel hizmetler yapmaya çalıştıklarını ifade eden Kozuva “Bu işler tek başına olmuyor. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda ekip ruhunu yakaladığımızı düşünüyorum. Arkadaşlarımız ile birlikte çok güzel çalışmaların altına imza atacağız. Bunların meyvelerini de yavaş yavaş almaya başladık. Yönetimde 10-0’ın vermiş olduğu bir ağırlık var. Çalışarak beklentileri aşacağımızı düşünüyorum” dedi.
 
İŞİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK
CHP Çerkezköy İlçe Eğitim Sekreteri Nejdet Ertürk de ziyarette yaptığı konuşmada  “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası siyasete biraz yakın duruyor. Diğer kurumlar gibi uzak kalmıyorlar. Kısaca bütün partilerle iç içe bir anlayış var. Bazı kurumlar siyasetten uzak ve görünmemek için çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi. Kendilerinin bu duruma siyasi olarak bakmadıklarını belirten Başkan Kozuva “Bizim yönetimimizde her türlü partiden arkadaşımız bulunuyor. Hepsi ile birlik ve beraberliği sağlamış bulunuyoruz. Hepimiz insanız ve herkesin görüşüne saygılıyız. Bizim oda olarak işimiz birlik ve beraberliktir” diye konuştu.
 
BURS KAYITLARI BAŞLADI
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan’ın “ Burs veriyor musunuz” sorusunu cevaplayan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2006 yılından itibaren başarılı öğrencilere burslar veriliyor. Önümüzdeki toplantıları bu burs konusunu meclis gündemine taşıyıp öğrenci sayısını ve verilen ücreti artırmak istiyoruz. Şuan oda olarak öğrencilere 120 TL veriyoruz. 2006’dan beri hiç değişmemiş. Bu rakam gerçekten çok azdır. Üniversitelerin dört yıllık bölümlerinden mezun olan öğrencilere başarı sırasına göre ve maddi durumuna göre burslar veriyoruz” dedi. Kozuva, burs kayıtlarını almaya başladıklarını söyledi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10