Taş üstüne taş koyanın elini öperim

Ülkemizde son günlerde yaşanan olaylar karşısında daha fazla sessiz kalmamak adına artık siyasete girme zamanının geldiğini belirten Subaykan Pandar, “Atatürk’ün bize emanet ettiği ülkemizi daha çaÄ

Çerkezköy 26.08.2013 22:21:00 0
Taş üstüne taş koyanın elini öperim
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’ün ve bölgenin tanınmış diş hekimlerinden olan ve geçtiğimiz haftalarda CHP’ye üye olan Subaykan Pandar, CHP’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olmaya hazırlanıyor.
 
SİYASET HEP AKLIMDAYDI
Siyasetin hep aklında olan bir konu olduğunu ifade eden Subaykan Pandar, “25 yıldır serbest diş hekimi olarak çalışıyorum. Geçen dönemde de arkadaşlarım CHP çatısı altında siyaset yapmam için ısrar ettiler. İşlerimin yoğunluğundan dolayı ilgilenemedim. Fakat şimdi durum değişti” dedi. Balyoz davası sonuçları ve Gezi Parkı olaylarının ardından siyasete girmeye karar verdiğini söyleyen Pandar, “Siyasette çok yeniyim. Neyle karşılaşacağımı bilmiyordum. 3 haftadır düşünüyordum ve artık CHP çatısı altında siyasete girmeye karar verdim” dedi.
 
KİMSEYİ KARALAMADAN SİYASET YAPACAĞIM
Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvuruyu Perşembe günü saat 19.00’da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda yapacağını belirten Subaykan Pandar, “Çeyrek yüzyıldır buradayım. Gördüğüm kadarıyla ilçenin en önemli sorunu, insanların geceleri ailesi ile birlikte vakit geçirebileceği ışıklandırılmış bir alanının olmamasıdır” dedi. Siyaset yaparken ‘karalama’ politikası gütmeyeceğini söyleyen Pandar, “25 yılda Çerkezköy halkı beni bugünlere getirdi. Şimdi onlara borçlu olduğumu düşünüyorum. Eğer beni Çerkezköy Belediye Başkanlığı’na layık görürlerse, ilçenin misyonunu ve vizyonunu geliştireceğime inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
ARTIK KULVARIM BELLİ
Bütün aday adaylarına aynı mesafede olduğunu kaydeden Pandar, “Hepsiyle kardeş gibiyiz. Aday gösterilmesem bile artık kulvarım belli. Bu kulvarda yüzeceğim. Biz ailece uzun yüzücüyüz. Kısa yüzücü değiliz” diyerek uzun yıllar CHP çatısı altında siyaset yapmak istediğini belirtti. Çerkezköy’ü doğaya saygılı bir belediyecilik anlayışı ile yönetmek istediğini kaydeden Pandar, “Atatürk’ün bize emanet ettiği ülkemizi daha çağdaş ve çok ileri bir ülke haline getirmek için CHP çatısı altında tüm herkesi birlik ve beraberlik içinde birleşmeye davet ediyorum. Amacımız Çerkezköy’e hizmet etmekse, bu yolda taş üstüne taş koyanın elini öperim” diye konuştu.      
 
Haber / Faik Onur KAYA
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10