Akay'dan T Haber'e hayırlı olsun ziyareti

Nisan 2012’de yapılan CHP Çerkezköy İlçe Kongresi’nde 14 oy farkla seçimi kaybeden ve ilçe başkanlığını Metin Dönmez’e devreden Vahap Akay, siyaset arenasına Çerkezköy Belediye Başkan Aday A

Çerkezköy 26.08.2013 22:23:00 0
Akay
 Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe eski Başkanı Vahap Akay, önceki gün Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette bölgenin çiçeği burnunda televizyonu T Haber’in tüm bölgeye hayırlı olmasını temenni eden Akay, Çarşamba günü Çerkezköy Belediye Başkanlığı için resmi aday adaylığı başvurusunu yapacağını belirtti.
 
GEÇ BİLE KALINDI
Önceki gün saat 11.00’da Çerkezköy Haber tesisini ziyaret eden Vahap Akay, T Haber televizyon kanalının başta Çerkezköy olmak üzere tüm bölgeye ve tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni etti. Böyle bir atılım için geç bile kalındığını kaydeden Vahap Akay, “T Haber ilçemizin ve bölgemizin büyük bir eksikliğini giderecek” dedi. Gazeteci Şaban Kardeş’in ilçedeki ilk günlük gazeteyi çıkaran kişi olduğunu anımsatan Akay, “İlk günlük gazeteyi çıkararak yaptığınız gibi, T Haber televizyon kanalıyla da ilçemizin ve Büyükşehir’in televizyon ihtiyacını karşılayacağınıza eminim” diye konuştu. Vahap Akay, “Önümüzdeki 6-7 aylık periyot oldukça hareketli geçecek. Bu süreçte ilçenin ve bölgenin nabzını tutma konusunda size ve televizyonunuza büyük görev düşecek. Kanalımız hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
 
ÇERKEZKÖY’ÜN 10 YILLIK İKTİDARINI DEĞİŞTİRECEĞİZ
Kongreyi kaybettikten sonra parti için çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Vahap Akay, “Mücadelemizle bugünlere kadar geldik. Çarşamba günü saat 19.00’da Teşkilat Binası önünde Çerkezköy Belediye Başkanlığı için resmi aday adaylığı başvurumu yapacağım. Tüm partilileri davet ediyorum” dedi. Geçmiş dönemde yapılan hataların bu dönem yaşanmayacağına emin olduğunu söyleyen Akay, “Yapılacak temayül yoklamalarının ardından CHP’nin adayı belli olacak. Seçimlerde Çerkezköy’ün 10 yıllık iktidarını değiştireceğiz” diye konuştu.  
 
MÜTHİŞ BİR PLANSIZLIK VAR
Çerkezköy’deki eksikliklerden de bahseden Vahap Akay, “İlçemizdeki en büyük eksiklik yönetim eksikliğidir. Müthiş bir plansızlık var. Tek kişi ile yönetim anlayışı var. Çalışmalar güzel kabul ediyorum. Fakat 4 yıldır yapılmayan çalışmalar son 9 aya sıkıştırılmaya çalışılıyor. Programsızlık ve har vurup harman savurma var. Aylarca kaldırım çalışmaları yapıldı. Tamamlandıktan sonra çöp konteynerlerı için yeniden kazıldı. Sorun büyük. Bakış açısının değişmesi lazım” diye konuştu.
 
YENİLİKLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Haber Radyo TV Yayıncılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci  Şaban Kardeş, “Gelişim konusunda ‘Eller Aya Biz Yaya’ değiliz. Yenilikleri yakından takip ediyoruz. Çerkezköy’den bu lisansı alan ve meşakkatli işin altına giren biz olduk. Gönül isterdi ki başkaları da bunu yapsın” dedi. Televizyonun bölge için gerekliliğinin farkında olduklarını ifade eden Kardeş, “Geçtiğimiz akşam Gülşen konseri vardı. 30 bini aşkın insan gerçekleştirilen muhteşem etkinlikte doyasıya eğlendi. Biz de T Haber olarak bu tür güzellikleri, televizyonla o etkinliğe gidemeyenlerin evlerine götürüyoruz” diye konuştu.
 
T HABER HAYATIN AYNASI
İnsanların televizyon sayesinde kimin ne kadar samimi ve haklı olduğunu göreceğini belirten Şaban Kardeş, “İnsanlar gazetelerdeki haberleri okurken, ‘Gazeteci Değil mi? Yazmışlardır’ diye içlerinden geçiriyorlardır. Televizyon ile bu düşünceleri yok edeceğiz. Gazetemizdeki ‘Her Başarılı Gazetenin Arkasında Saygın Bir Okur Vardır’ sloganımız, televizyonumuz da ise ‘Hayatın Aynası’ oldu” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10