Mert Torun Sitespor’da

2013-2014 sezonunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Sitespor yeni sezon öncesi transferlerine devam ediyor. Transfer politikasını titiz bir şekilde sürdüren Sitespor Kapaklıspor’un alt yapısında yetişen ve Yeni

27.08.2013 11:35:00 0
 Mert Torun Sitespor’da
Çerkezköy Haber - Tekirdağ 1.Amatör Lig’de mücadele edecek olan Sitespor 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Yeni Turgutlu Spor A2 ‘den Mert Torun ile anlaştı.

5 GOL ATTI
Geçtiğimiz sezon Y.Turgutlu Spor A2 de mücadele eden genç yıldız A2 liginde 26 karşılaşma görev aldı.Sezonu 5 golle tamamlayan Mert , geçirdiği talihsiz trafik kazası sonucu formasından bir süre uzak kaldı.İyileşme sürecini çabuk atlatan Mert formasına kısa sürede kavuşmasını bildi.

“BAŞARILI OLACAKTIR”
İmza töreninde konuşan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Mert Torun’u uzun yıllardır tanıyorduk. Kapaklıspor’un alt yapısında yetiştikten sonra Yeni Turgutluspor’a transfer olmuştu. Forvet eksikliğimizi gidermek için Mert Torun’u transfer ettik. Genç oyuncumuzdan bu yıl büyük efor bekliyoruz. Bu yıl kadromuzda bulunacak olan oyuncumuza başarılar diliyorum” dedi.

“DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM”
Kapaklı’ya tekrar döndüğü için mutlu olduğunu belirten çiçeği burnunda transfer Mert Torun “ Kapaklı’da doğan ve büyüyen birisi olarak memleketime tekrar döndüğüm için mutluyum. Geçtiğimiz sezon lige iyi başlamama rağmen yaşadığım şansız olaydan dolayı bir çok karşılaşmada oynayamadım. Antrenmanlarımı sürdürerek sezona iyi bir şekilde hazırlanıyorum. Sitespor’a da geldiğim için çok mutluyum. İnşallah bu yıl atacağım goller ile birlikte Sitespor’u layık olduğu Süper Amatör Lige tekrar çıkartırız” dedi.

MERT TORUN KİMDİR?
17 Ocak 1994 doğumlu olan Mert , futbola 2006 yılında Kapaklı Gençlikspor’da başladı. 2011 yılına kadar Kapaklıspor’da mücadele eden Mert Torun, 2012-2013 sezonunu Yeni Turgutluspor A2 takımında ter döktü. A2 liginde ki ilk golünü Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’a karşı kaydeden Mert, Kocaelispor (2) , Denizlispor, Karşıyakaspor ‘a da gol atmayı başardı.

0282 726 91 91
0282 747 65 10