Başkonsolos Stefana Greavu veda ziyaretlerini sürdürüyor

Bosna Hersek’e atanan Romanya’nın İstanbul Başkonsolosu Stefana Greavu, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’ya veda ziyarerinde bulundu.

Tekirdağ 27.08.2013 22:03:00 0
Başkonsolos Stefana Greavu veda ziyaretlerini sürdürüyor
 TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyarette Başkonsolos Greavu, görevde bulunduğu süre içerisinde, Türk - Rumen dostluğuna yaptığı katkılardan dolayı Vali Yerlikaya’ya teşekkür etti. Vali Ali Yerlikaya da; 2009’dan beri Romanya’nın İstanbul Başkonsolosluğu görevini yürüten Stefana Greavu’yu Tekirdağ’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, Başkonsolos’a yeni görevinde başarılar diledi.
 
İYİ İLİŞKİLER İÇİNDE OLDUK
Romanya’nın İstanbul Başkonsolosu Stephana Greavu, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ı da makamında ziyaret etti.  Dalgıç’tan Tekirdağ ve Belediye ile ilgili bilgiler alan Başkonsolos Greavu, Romanya’nın Lugoj şehrini tanıtıcı kitap ve broşürleri Başkan Dalgıç’a takdim etti ve Tekirdağ’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette konuşan Dalgıç, hafta sonu Romanya’nın Tekirgöl kentinde bulunduğunu anımsattı. Dalgıç “Başkonsolos hanımefendiyi Tekirdağ’da görmekten mutluluk duyduk. Romanya ile her zaman iyi ilişkiler içinde olduk. Hafta sonu Romanya’nın Tekirgöl kentindeydik. Orada önemli temaslarda bulunduk. Başkonsolos hanımefendiye de ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10