“Çerkezköy’ün yüz akı olacak”

Geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün saat 14.00’da Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan

Çerkezköy 27.08.2013 22:12:00 0
“Çerkezköy’ün yüz akı olacak”
 YARDIM SÖZÜ ALDIĞIMIZ HAYIRSEVERLER VAR
Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Yazı, ziyarette yaptığı konuşmada okulun 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine yetiştirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Yazı, eğer ikinci döneme yetişmezse okulun en geçn 2014-2015 eğitim öğretim yılında eğitime açılacağını ifade etti. Yazı, Çerkezköy halkı, esnaf ve sanayicilerin desteği ile bu işi başaracaklarını belirterek “Okulu ilk etapta 21 derslikli olarak düşünmüştük. Ama Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler sonrasında 40 derslikli olmasına karar verdik. Şuana kadar müteahhide 1.6 milyon TL ödeme yaptık. Yardım için söz veren bazı esnaf ve sanayicilerimiz de var” diye konuştu. 
 
YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ
Okulla ilgili bilgiler veren Yazı, okulun sıva aşamasına geldiklerini ve nakdi yardıma ihtiyaçlarının olduğunu belirterek “Tüm Çerkezköy halkına, esnafa ve sanayicilerimize sesleniyoruz. Bu okul Çerkezköy’ün yüz akı olacak. Duyarsız kalmasınlar” dedi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek yönetimini bu çalışmalarından dolayı tebrik etti.
 
DERNEK ÖNEMLİ BİR ÇABA İÇERİSİNDE
Kubilay, derneğin önemli bir çaba içerisinde olduğunu ifade ederek “Okulun tamamı hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile yapılmış. Dernek başkanımıza ve yönetimine ve ayrıca hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah kısa sürede tamamlanır ve hizmete girer. İnşallah bu eğitim kurumunu Çerkezköy kazanır” dedi. Okulun tanıtımının yapıldığı kitapçığı da dikkatle inceleyen Kubilay, “Okulun çok güzel olacağı anlaşılıyor. İnşallah hayırlı hizmetler nasip olur. Çok sayıda kişinin emeği var. Büyük bir eser ortaya çıkıyor. Bu heyecanı yaşayan, bu hizmette imzası olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Kaymakam Kubilay, okulun en kısa zamanda eğitim öğretime açılmasını temenni etti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10