Sizin tecrübelerinizden faydalanacağız

Kastamonu Abana Kaymakamlığı’ndan yeni kurulan Kapaklı ilçesi kaymakamlığına atanan Aslı Aynaoğlu Kuzulu, dün saat 11.00’da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile birlikte, Çerkezköy Kayma

Çerkezköy 27.08.2013 22:18:00 0
Sizin tecrübelerinizden faydalanacağız
 KENDİSİNE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da Kapaklı’da görev yapacağı için mutluluk duyduğunu ifade ederek “Ben de Çerkezköy Kaymakamlığına atanan ve işinde çok tecrübeli olan Metin Kubilay ile birlikte çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Kendisinin tecrübelerinden faydalanacağız. Yeni ilçe olmamızla birlikte özellikle bu aralar kendisine çok ihtiyacımız olacak. İlçenin idari teşkilatlandırılmasını hep beraber yapacağız” dedi. Kuzulu, meslektaşı Kubilay’a yeni görev yerinde başarılar diledi.
 
HİZMETE DÖNÜŞECEK
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Çerkezköy’ün ve Kapaklı’nın heyecanlı, işini severek yapan genç idarecilere ihtiyacı olduğunu belirtti. Mandalı “Sizler heyecanınızı bizlere hizmet olarak dönüştüreceksiniz. Elimizdeki imkanları pozitif hale getirerek çalışmalar yapacağız” dedi.
 
EL BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ
Mandalı, Kaymakam Kubilay’a Kapaklı ile ilgili de bilgiler vererek “Çerkezköy’ün 1953 yılında belediye olması ile birlikte köy olarak bağlandık. 1986 yılında ise köy tüzel kişiliğinden çıkarak belde belediyesi olduk. O zamanlarda belediye meclis üyeliği yapıyordum. 27 yıldır Kapaklı’yı nasıl güzelleştirebiliriz diye çalıştık. 6 Aralık tarihinde ise Kapaklımız ilçe statüsüne kavuştu. İnşallah güzellikleri ve hizmetleri beraber yapacağız. Devlet ve yerel erkan hep birlikte el birliği içinde çalışmalar yapacağız” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10