Çerkezköy teşkilatının enerjik yapısı var

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Şerafetdin Terzi Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Çerkezköy 29.08.2013 15:42:00 0
Çerkezköy teşkilatının enerjik yapısı var
Çerkezköy Haber - Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Şerafetdin Terzi Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
 
ZİYARETTE BULUNDU
Dün bir dizi etkinlik için Çerkezköy’e gelen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Şerafetdin Terzi, Çerkezköy ilçe teşkilatında partililerle de bir araya geldi. İlçe Başkanı Saim Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan ve partililer tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Şerafetdin Terzi “Seçimlere kısa bir zaman kala biz iyi çalışıyoruz. Alandayız, köylerde, mahallelerde çalışıyoruz. Bütün herkesi önemsiyoruz. Büyükşehir bilincini insanlarımıza anlatıyoruz” diye konuştu.
 
“ADAYLAR FAZLA OLSUN”
Çalışmalarından ötürü Çerkezköy İlçe Teşkilatını kutlayan Terzi “Gerçekten ne zaman buraya gelsek ilçe teşkilatının enerjik yapısı bizleri mutlu ediyor. Şu zamana kadar 7 aday adayının başvuru yaptığını duydum. Keşke Çerkezköy’de olan enerji diğer ilçelerimizde de olsa. Diğer ilçeleri eleştirmek gibi olmasın ama bir çok ilçelerde bir şevk bulunmuyor. Özeleştiri yapmak gerekirse, istek bulunmuyor. Bu neden böyledir anlamış değilim. Çerkezköy’ü gezdiğimiz yerlerde olumlu tepkiler alıyoruz. Benim istediğim tablo Çerkezköy’de var.
 
Tekirdağ’ın aday adayları sayılarının fazla olması gerekiyor. Kazanabileceğimiz şansı yüksek olmasına rağmen ilçelerimizde ve Büyükşehir’de aday adayı fazla olması gerekiyor” dedi.
 
İLGİ ARTTI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan “Ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür etmek istiyorum. Aday adayı sayılarımız daha da artacaktır. Aday adayı sayılarının artması partimizdeki birlik ve beraberliğin göstergesidir. İki dönemdir Çerkezköy’de AK Partili belediye vardır. Vatandaşlarımız sosyal demokrat belediyeciliği en kısa zamanda görecekler. Çerkezköy ve Büyükşehir seçimleri bizler için önemlidir. İnşallah 31 Mart sabahı Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını Çerkezköy Belediyesine dikeceğiz.” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10