Sezgin ve Dirlikyapan ailelerinin düğün mutluluğu

Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin’in oğlu Abdurrahman, Hayriye ve Tahsin Dirlikyapan çiftinin kızı Vildan Dirlikyapan ile dünya evine girdi.

Çerkezköy 2.09.2013 00:52:00 0
Sezgin ve Dirlikyapan ailelerinin düğün mutluluğu
 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ZENGİNAL NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI
Düğün Töreni, Gülerçin Kolejinde saat 12.30’da davetlilere verilen yemeğin ardından sonra saat 14.30’da da Lemar Düğün Salonunda yapılan nikah merasimiyle devam etti. Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu hocalarından Mehmet Perpelek Aşrı Şerifi okudu. Aşr’ı Şerif’in okunmasından sonra nikah merasimi yapıldı. Çerkezköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven’in kıydığı nikahta nikah şahitliklerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Lüleburgaz Ahmetbey Belediye Başkanı Ünal Kaymaz ve Göknur Aktaş yaptı.
 
MEHTERAN GÖSTERİSİ YAPILDI
Düğün töreninde İstanbul Mehteran Takımı mehter başı Sıtkı Kızıltunç ve ekibiyle vermiş olduğu mehter konseri izleyenleri büyüledi ve büyük alkış topladı. Sezgin ve Dirlikyapan aileleri gelen davetlilerle yakından ilgilendi. Mutluluk adına kesilen yaş pastanın ardından takı merasimine geçildi ve aileler tebrik edildi. Düğün merasimine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Lüleburgaz Ahmetbey Belediye Başkanı Ünal Kaymaz, Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Boz, Samsunlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Bahri Altınsoy, Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu yönetici ve hocaları, Gülerçin Koleji’nin yönetici ve öğretmenleri ile Sezgin ve Dirlikyapan ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.
 
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10