Veliler, program hakkında bilgilendirildi

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji 2013-2014 eğitim öğretim yılında uygulayacağı program hakkında velileri bilgilendirdi. Veli Oryantasyonu programında konuşan Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Anao

Çerkezköy 5.09.2013 00:21:00 0
Veliler, program hakkında bilgilendirildi
 Çerkezköy Haber – Özel Gülerçin Koleji Anaokulu 2013-2014 programı konusunda veliler bilgilendirildi.
 
SAĞLAM BAŞLANGIÇ GÜVENLİ GELECEK
Dün saat 10.00’da düzenlenen programda konuşan Gülerçin Koleji Anaokulu Müdürü Tuğba Zenginal 2013-2014 eğitim öğretim yılında uygulayacakları program hakkında bilgiler verdi. Amaçlarının, 3-5 yaş arası çocukların bilişsel, sosyal-duygusal, dilsel, psikomotor ve özbakım becerileriyle ilgili gelişimlerini desteklemek olduğunu belirten Zenginal, “Gülerçin Anaokulu olarak, alanında uzman ve güler yüzlü eğitim kadromuzla 3 yaştan 5 yaşa kadar güvenli bir gelecek ve sağlam bir başlangıç için adımlarımızı atıyoruz.” diye konuştu.
 
12 AY BOYUNCA EĞİTİM
Kalıcı öğrenme ile çocukları ilkokula hazırlamayı kendilerine ilke edindiklerini ifade eden Zenginal, “Bunu yaparken onların ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda, özgüvenli birer birey olarak yetişebilmelerini, eğlenerek sıkılmadan öğrenmelerini, neden-sonuç ilişkisi kurarak sonuca ulaşmalarını hedeflemekteyiz. Gülerçin Anaokulu, kreş ve oyun evinden farklı olarak profesyonel bir bakış açısıyla öğrencilerimizin tam gelişimini sağlamak için faaliyetlerde bulunmaktadır. Kaliteli eğitim kadrosu, anaokulu ve branş öğretmenleri ile okulumuz 3 - 5 yaş arasındaki çocuklara, tam ya da yarı zamanlı olarak 12 ay boyunca eğitim vermektedir” şeklinde konuştu.
 
MODERN FİZİKİ YAPI
Gülerçin Koleji’nde fiziki yapının günün standartlarında olduğunu ifade eden Zenginal, “Okulumuzda çağdaş eğitim anlayışına uygun farklı yaş gruplarına özel geniş ve ferah sınıfların yanı sıra, uyku odası, etkinlik odaları, oyun odası, yemek salonu, öğrencilerimizin yemek öncesi ve sonrası temizlik ve diş fırçalama alışkanlığı kazanmaları için özel olarak yapılmış lavabolar ve çocuk parkı bulunmaktadır” dedi.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10