ÇTSO yönetiminden partilere iade-i ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyeleri, kurumlara ziyaretlerini sürdürüyor. Dün Ak Parti ve CHP teşkilatlarını ziyaret eden ÇTSO Başkanı Kozuva, ziyaretle

Çerkezköy 5.09.2013 00:22:00 0
ÇTSO yönetiminden partilere iade-i ziyaret
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri iade-i ziyaretleri kapsamında dün Ak Parti ve CHP teşkilatlarını ziyaret etti.
 
EŞİT MESAFEDEYİZ
ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri dün saat 14.00’da Ak Parti teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Başkan yardımcıları Mehmet Danyeli ve İsmail Akın katıldı. ÇTSO Yönetim Kurulunu Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Yönetim kurulu Üyeleri Vahdet Akın, Mustafa Karataş ve Nuray Sivri karşıladı.  Ziyaretlerinden dolayı ÇTSO yönetim kuruluna teşekkür eden Başkan Demirbağ, “Sizlerin çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz.  Güzel hizmetler ettiğinizi görüyoruz. Bu bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Bizim için kurumlar aynı eşit mesafeye sahip.  Birinin diğerinden farkı yoktur. Böyle bir farklılık da beklemiyoruz. Yaklaşan seçimleri kardeşçe ve hoşgörü ile geçireceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.
 
YAPABİLECEKLERİMİZİ PLANLIYORUZ
Ak Parti ilçe Yönetim Kurulunun daha önce kendilerini ziyaretleri nedeni ile iade-i ziyarette bulunduklarını belirten ÇTSO Başkanı Kozuva da, “Ziyaretlerimizdeki asıl gaye Çerkezköy için neler yapabiliriz, Çerkezköy’ün kalkınmasına nasıl katkı sağlayabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunmaktır. Hep birlikte,  istişare halinde olmaya çalışıyoruz. Meslek komitelerimiz faal olarak çalışıyor. Okullarla alakalı komiteye Taha Ülker başkanlık ediyor.  Taha Ülker’in öncülüğünde Çerkezköy’de bulunan üç okulun doğalgaz dönüşümü yapılıyor.  Seçildikten sonra geçen zaman zarfında odayı tanıdık. Şimdi ise icraatlara başladık. Elimizde mevcut bütçe ile neler yapabileceğimizi planlıyoruz.” ifadelerine yer verdi. 
 
BAŞARINIZDAN GURUR DUYARIM
Süleyman Kozuva ve ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra da CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. ÇTSO yönetim Kurulu Üyelerini CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Necdet Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, belediye başkan aday adayları Dr. Subaykan Pandar, Vahap Akay, Aktaş Güler, Metin Dönmez, Ensar Sivri ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Süleyman Kozuva ile yıllar öncesine dayanan bir dostlukları olduklarını belirten CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, “Siz ne kadar başarılı olursanız biz, sizin başarınızla o derece gurur duyarız.  Çünkü ben de odanın bir üyesiyim” dedi.
 
EN BAŞARILI YÖNETİM
Yeni CHP ilçe yönetiminin oldukça başarılı olduğunu belirten Kozuva, “Herkesin burada toplanmış olmasından bu güne kadar olan yönetimlerden en başarılısının sizin yönetiminiz olduğu sonucuna vardım.” diye konuştu.
 
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
CHP Çerkezköy belediye başkan aday adayları Metin Dönmez ve Ensar Sivri’nin Çerkezköy’de ticaret fuarı kurulması, sanayicilerin Çerkezköy’de kazandıklarını diğer illerde vergi olarak vermeleri,  K belgelerinin Çerkezköy’den alınabilmesi sorularını cevaplandıran Kozuva “Fuar konusunda Belediye Başkanı ile görüşmelerim oldu. Çok geniş bir alana ihtiyacımız var. Öncelikle bu yerin tahsis edilmesi gerekir. K Belgeleri konusunda TOBB Başkanı Rıfat Hısarcıklıoğlu ile görüştüm. Konunun çözümü için söz verdi. 15 gün sonra Ankara’da kendisi ile görüşeceğim. Bu konularla alakalı çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10