Kuzulu, TSD Kapaklı Şubesi yönetimini ağırladı

Çerkezköy’den ayrılarak ilçe olan Kapaklı’ya kaymakam olarak atanan Aslı Aynaoğlu Kuzulu, önceki gün Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette konuÅ

Kapaklı 7.09.2013 02:37:00 0
Kuzulu, TSD Kapaklı Şubesi yönetimini ağırladı
 Çerkezköy Haber – Kapaklı Kaymakamlığı’na atanan ve geçtiğimiz ay göreve başlayana Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya hazyırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Önceki gün saat 18.00’da da Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi yönetim kurulu üyeleri Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu makamında ziyaret etti.
 
RESMEN ŞUBE OLDUK
Yönetim kurulu üyeleri Çetin Koca, Mustafa Keskin ve Ali Göl ile birlikte Kaymakam Kuzulu’yu ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Ali Karaca, derneğin 1 Ağustos tarihinde resmen şube olduğunu belirten Başkan Karaca, “Kapaklı belde olması nedeni ile Çerkezköy’e bağlıydı. Aynı ilçede iki şube kurulamadığı için faaliyetlerimizi dernek olarak sürdürmüştük. Kapaklı ilçe olduktan sonra Genel Merkezimiz tarafından talebimiz değerlendirildi ve biz şubemizi açma imkânına kavuştuk” dedi.
 
120 ÜYEMİZ VAR
Karaca, Kapaklı Belediyesi’nden daha önce yer talebinde bulunmalarına rağmen taleplerinin dernek olmaları sebebiyle olumlu karşılanmadığını ifade ederek “Artık şube olduk. Bu sorunumuzun bir şekilde çözüleceğine inanıyorum. Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılmış olan yaşam evi,  örnek bir yer. Bizim 120 üyemiz var. Bu bizim kayıtlı üye sayımız.  Bir de şubemize üye olmayanlar var ki bu da küçümsenmeyecek rakamlarda bulunuyor” diye konuştu. 
 
SİZLERLE TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da “Ziyaretinizden ve sizlerle tanışmaktan memnun oldum.  Kapaklı’da anlamlı bir sivil toplum kuruluşunun yönetim kurulu olarak yapmaya çalıştığınız hizmet nedeni ile sizleri kutluyorum” ifadesini kullandı.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10