Belediyeden ücretsiz müzik kursları

Alt yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik kapsamında da faaliyetlerini sürdüren Çerkezköy Belediyesi kültürel çalışmalar kapsamında ücretsiz 'Türk Sanat Müziği, Türk Hal

Çerkezköy 10.09.2013 21:10:00 0
Belediyeden ücretsiz müzik kursları
 16 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK
Sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında 'Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve bağlama kursu' vereceklerini ifade eden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, ücretsiz olan kursların 16 Eylül tarihinde başlamasının planlandığını kaydetti. Yetkililer, konu hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin Çerkezköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne müracaat edebileceklerini belirtti.
 
TAMAMEN ÜCRETSİZ
Kurs başvuruları Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından kabul edilirken, kursa kayıt yaptıracak kişilerin iki adet vesikalık fotoğraf, öğrenim durumu belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile müracaat etmesi gerekiyor. Ücretsiz olan kurslar için yaş sınırı aranmazken, kursa herhangi bir öğretim kurumunda eğitimini sürdüren öğrenciler de katılabilir. Kurs başvurusunda bulunacak olan öğrencilerin ise, kayıt belgelerine ek olarak eğitimini sürdürdüğü kurumdan öğrenci olduğuna dair 'öğrenci belgesi' alması gerekiyor.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10