Yılancı’dan ilk ziyaret ÇTSO’ya

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kapaklı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Nedim Yılancı, dün saat 15.45’te CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yörük ile birlikte Çerkezköy

Kapaklı 11.09.2013 20:53:00 0
Yılancı’dan ilk ziyaret ÇTSO’ya
 YENİ YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ
İlk ziyaretini ÇTSO’ya gerçekleştiren Nedim Yılancı, ÇTSO Başkan Vekili Mehmet Danyeli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Mustafa Seçkin ve Dilaver Burak tarafından karşılandı. Nedim Yılancı, Mayıs ayında yapılan seçimle göreve gelen ÇTSO yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette konuşan Danyeli, ziyaretinden dolayı Yılancı’ya teşekkür ederken, belediye başkan aday adaylığının da hayırlı olmasını temenni etti.
 
TİCARET ODALARINDA BİRİKİM ÇOK FAZLA
Yılancı ziyarette yaptığı konuşmada, ilk ziyarerini Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirmek istediğini ifade ederek “Ticaret odası benim hayatımın bir döneminde var oldu. Bölgemizin en güçlü örgütü burası. Böyle güçlü bir örgütü ilk olarak ziyaret etmek istedim. Siyasette olmam dolayısıyla STK’ların gücünün de siyasetin içinde katkıda bulunması gerektiğini düşündüğüm için buradayım. Başkan olursam STK’lar ile projeler üretmek isterim. Bu örgütlerin gücüyle birlikte bulunduğum yere bir katkı koymak istiyorum. Çünkü STK’lar ve ticaret odalarında birikim çok fazla. Demokrasilerde de artık siyaset sınıfı tek başına karar mercii değil. Gelişmiş demokrasilerde STK’larda da yönetimin diğer bir ayağı. Bu açıdan bu kurumlarla ilişkilerimi sıcak tutmak istiyorum, karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunmak istiyorum” dedi.
 
SİYASETE UZAK DEĞİLİZ
ÇTSO Başkan Vekili Mehmet Danyeli de ÇTSO olarak herkese aynı uzaklıkta olduklarını fakat kesinlikle siyasete uzak olmadıklarını belirterek “Bizim içimizdeki meclis üyelerimizin bağlı bulundukları beldede ya da yerelde siyaset yapmalarını istiyoruz. O arkadaşlarımız bir değer. Burada seçiliyorlar, buradan da meclis üyesi ya da başkan olmalarını istiyoruz. Çerkezköy’ün sorunları ile ilgilenen arkadaşlar olsun, çözüm ortakları olsun. Bizim içimizden çıksın. Bu konuda da meclis üyelerimizden kim olursa olsun siyasi partilerde olmasını istiyoruz” diye konuştu.
 
DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIMA İNANIYORUM
Daha fazla insanın ziyasette yer almasını arzuladığını ifade eden Nedim Yılancı da “Katılım ne kadar yüksek olursa o kadar iyi malzeme ortaya çıkar. Ülke için de yöre için de bir katkıdır. Siyaset zor bir iş. Birçok insan belki de bunu göze alamıyor. Ama ülkenin düzelmesi için STK’larda da siyasette de olmalıyız. Siyasette bu yetişmiş insanların olması gerektiğini düşünüyorum” dedi. 14 yıldır Kapaklı’da oturduğunu, 4 buçuk yıldır da meclis üyeliği yaptığını söyleyen Yılancı “Meclis üyesi olmadan önce de yaşadığım yerin sorunlarına duyarlılık gösteriyordum. 4 buçuk yıllık sürede çok daha iyi yapılabilecek işler olduğunu düşündüğüm için, yapılmadığını gördüğüm için aday oldum. Güzel şeyler yapılıyor ama ben bir kat daha güzel yapacağıma inanığım için aday oldum” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10