Zor işler her zaman güzeldir

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Kapaklı Kaymakamlığına atanan Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu makamında ziyaret ett.

Çerkezköy 11.09.2013 20:58:00 0
Zor işler her zaman güzeldir
 HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, Başkan Vekili Gürdal Adal, Yönetim Kurulu üyeleri ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan dün saat 15.00’da Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
“ZOR OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ”
Ziyarette Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya yeni görevinde başarılar dileyen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu “Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak sizin hudutlarınız içinde yer alıyoruz. Zor bir işi yapmak için sizleri görevlendirdiler. Bu görevin ne kadar zor olduğunun farkındayız. Bölge halkımız her konuda sizlere yardımcı olacaktır. Biz de Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak sizlere elimizden geldiğince destekte bulunacağız” dedi.
 
“ZOR AMA ZEVKLİ BİR İŞ OLARAK GÖRÜYORUM”
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da “Gerçekten zor işler her zaman güzeldir. Yapmakta olduğumuz işlerle tecrübe kazanıyoruz. Ben daha önce ilçe kurmadım. Ama yapacağımız çalışmalarla birlikte öğreneceğiz. Zor ama zevkli bir iş olarak görüyorum. İnşallah Allah bizi utandırmaz. Bu işin içinden alnımızın akıyla çıkmayı Allah bize nasip eder. Yapacağımız çalışmalarla birlikte güzide ilçemiz çok daha iyi olacaktır” ifadesini kullandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10