Törenle açılacak

Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, pazartesi günü düzenlenecek olan programla 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına başlayacak. İlköğretim Haftası açılış programın

Çerkezköy 12.09.2013 21:26:00 0
Törenle açılacak
 Çerkezköy Haber - 2013-2014 İlköğretim Haftası açılış programı bu yıl ilk kez Tekirdağ’ın bir ilçesinde yapılacak.  Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın da katılması beklenen açılış programı saat 11. 00’da Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi önünde yapılacak.
 
ONLARLA OLMAK BİZİ MUTLU EDİYOR
Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Serkan Karagöz, yapımına 2009’da başladıkları okulda bu yıl ikinci eğitim ve öğretim dönemini başlatacaklarını belirtti. Okulda özürlü çocukların eğitim ve öğretim görmelerinin kendilerini her şeyden daha çok mutlu ettiğini söyleyen Karagöz, “Özürlü çocuklarımızla birlikte olmak, onların eğitimini sağlamak ben ve eşim için son derece mutluluk veren bir uğraş.  Özürlü olmak onların suçu değil. Hepimiz onlara kucak açarak mutluluklarını paylaşabiliriz. Bu bize son derece zevk veriyor. Önce Çerkezköy, daha sonra bütün ülkemizde eğitim ve öğretim gören öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.
 
BÖLGEYE HİZMET VERİYORUZ
İkinci yıl eğitim ve öğretime açılacak olan Merkezin sadece Çerkezköy’den değil, diğer ilçelerden de gelen öğrencilerin okulu olduğunu sözlerine ekleyen Karagöz, “Merkezimiz geniş kapsamlı bir çalışma alanına sahip. Bu nedenle Saray, Büyükyocalı, Karaağaç, Kapaklı, Veliköy, Kızılpınar ve Çerkezköy   insanına hizmet veren bir okul. Merkezimizin bölgemiz ihtiyacını karşılayacak nitelikte olması nedeniyle çok mutluyum. Bu gün itibarıyla 120 öğrencimiz bulunuyor. Çorlu Rehberlik Araştırma Merkezi’nin göndereceği öğrencilerle birlikte bu sayının 150’leri bulmasını bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.
 
İKİ PROGRAM DA AYNI YERDE
Pazartesi günkü programa Milletvekillerini de davet ettiklerini ifade eden Karagöz, “Biz hem merkezimizin açılışı hem de İlköğretim Haftası açılış programının okulumuzda yapılacak olması nedeni ile herkesi programımıza davet ettik. Davet ettiklerimiz arasında Tekirdağ Valimiz Ali Yerlikaya, Milletvekillerimiz Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, Bülent Belen, Faik Öztrak, Candan Yüceer, Numan Kurtulmuş, Ahmet Kambur, Gürsoy Erol bulunuyor. Bunlar bizzat arayıp davet ettiklerimiz. Çerkezköy Halkını da aramızda görmekten memnun olacağız.” dedi.
 
EĞİTİME HAZIR
Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nin yeni eğitim ve öğretim yılına hazır olduğunu ifade eden okul aile birliği başkanı Müjgan Karagöz de okulun boyanması işinde Ak Partili Mustafa Çetin ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in destekleyici olduğunu söyledi. Karagöz, “Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlarken okulumuzun bakım ve temizliğini de yapmaya imkân bulduk. Okulun boyasını Mustafa Çetin aldı. Boyama işinin sponsorluğu ise Ali Ertem tarafından yapıldı. Ben kendilerine bir kez daha teşekkür ettiğimi belirtiyorum.” ifadelerini kullandı. 
 
ÖĞRETMENLER ATANDI
Okulda kurulması planlanan atölyeler için gerekli olan malzemenin kargoya verildiğini sözlerine ekleyen Karagöz, Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ne rehber öğretmeni, anaokulu öğretmeni,  zihinsel engelli öğretmeni ve giyim tasarım öğretmenleri atanmasının da yapıldığını belirtti.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10