Çerkezköy’ü ‘marka kent’ yapacağız

Yıllardır İl Genel Meclis Üyesi olarak ilçemizi Tekirdağ’da temsil eden ve geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan M. Zeki GÃ

Çerkezköy 12.09.2013 21:31:00 0
Çerkezköy’ü ‘marka kent’ yapacağız
 Çerkezköy Haber - CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün dün saat 10.00’da Atatürk Caddesi’ndeki ziyaretlerinde esnafın sıkıntılarını dinleyerek, gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında ipuçları verdi.
 
20 YILDIR SİYASETLE UĞRAŞIYORUM
Esnaf ziyaretlerine Atatürk Caddesi Altıyol Kavşağı’ndan başlayan CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün’e ziyaretlerde eşi Ayten Gürcün de eşlik etti. Ziyaretlerde kendini tanıtan M. Zeki Gürcün, 33 yıldır Çerkezköy’de yaşadığını, 20 yıldır siyasetle uğraştığını ve son 5 yıldır da İl Genel Meclis üyesi olarak ilçeyi Tekirdağ’da temsil ettiğini belirterek, hizmetlerine Çerkezköy Belediye Başkanı olarak devam etmek istediğini söyledi.
 
YASAKLAR İŞLERİMİZİ OLUMSUZ ETKİLİYOR
Gürcün, Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Erler Gıda’ya ve Cem Kuruyemiş’e yaptığı ziyarette, Ak Parti hükümetinin 22.00-06.00 saatleri arasında içki satışını yasaklamasının işlerini etkileyip etkilemediğini sordu. Erler Gıda sahibi Fahrettin Er, çıkarılan kanunun insanların özgürce alışveriş yapmasını engelleyici bir kanun olduğunu belirtirken, Cem Kuruyemiş sahibi Necat Sönmez ise “Biz zaten o saatler arasında yaptığımız satışlarla para kazanıyoruz. Bu durum işlerimizi olumsuz etkiledi” dedi.
 
ATATÜRK CADDESİ DAHA AKTİF OLMALI
Atatürk Caddesi’nde yapılan yol ve kaldırım çalışmaların son 6 aydır devam ettiğini kaydeden Zeki Gürcün, belediye başkanı seçilmesi halinde Atatürk Caddesi için yapmayı düşündüğü projelerden bahsetti. Caddenin gerek esnaf gerekse vatandaş için daha aktif hale getirmek amacıyla akşamları belli bir saatten sonra trafiğe kapatılabileceğini söyleyen Gürcün, “Atatürk Caddesi’nde trafik akışı tek yönlü hale getirilebilir. Caddenin aydınlatmaları daha iyi olabilir. İnşallah sizlerinde desteği ile belediye başkanlığına seçilerek bu projeleri hayata geçirebiliriz” diye konuştu.
 
İNSANLAR ÇERKEZKÖY’Ü ZİYARET ETMEK İSTEYECEK
Ziyaretlerine Bahar Bayan Kuaförü ile devam eden Zeki Gürcün, burada CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Demet Eroğlu ile karşılaştı. Eroğlu, belediye başkan aday adayı Zeki Gürcün’e başarılar diledi. Sever Sokak’ta bir iş merkezinin önünde duran Zeki Gürcün 1990’lı yılların başında Şark Sigorta adı altında ilçedeki ilk özel sigorta acentesini burada kendisinin kurduğunu anımsattı. Çerkezköy’ü Türkiye’nin marka kentlerinden biri haline getirmeyi amaçladığını söyleyen Gürcün, “Yapacağımız çalışmalarla Çerkezköy, yalnızca sanayisi ile ünlü bir yer değil, insanların ziyaret etmek isteyeceği bir yer haline gelecek” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10