Ertem’e “Özel” ziyaret

Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Müdürü Ahmet Esat Aktaş, beraberindeki dört öğrenci ile birlikte okullarına yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde

Çerkezköy 13.09.2013 21:25:00 0
Ertem’e “Özel” ziyaret
 BAŞKANIMIZ SAYESİNDE KÜLFETTEN KURTULDUK
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in, okullarının boya badana ve tadilat çalışmalarının gerçekleştirilmesini sağladığını söyleyen Özel İdare İlkokulu Müdürü Ahmet Esat Aktaş, “Bu çalışmalar bizim için adeta külfetti. Başkanımız sayesinde bu külfetten kurtulduk” dedi. Aktaş, Belediye Başkanı Ali Ertem’in geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde de okulun ana sınıfının açılmasına katkıda bulunduğunu anımsatarak, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti. 
 
BUNDAN DAHA GÜZEL BİR DUYGU OLAMAZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Ertem de, “Bundan daha güzel bir duygu olamaz. Belediye olarak asli görevlerimizi layığıyla yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz. Fakat özellikle çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almalarına katkıda bulunacak çalışmalara imza atmak bizi çok daha mutlu ediyor” dedi.
 
ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜLER YÜZÜ BİZİM İÇİN EN BÜYÜK ÖDÜLDÜR
Özel İdare İlkokulu öğrencilerinin ziyaretleriyle kendisini onure ettiğini kaydeden Ali Ertem, “Öğrencilerimizin güler yüzü bizim için en büyük ödüldür. Onların daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için elimizden geleni yapacağız. Onlar da bizim bu çalışmalarımıza eğitimli, ahlaklı ve vatanını milletini seven birer vatandaş olarak karşılık verecekler” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10