Başarıda en büyük etken birliktelik

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ve Uzunköprü Ticaret Borsası Heyeti Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

Bölgede Gündem 15.09.2013 22:44:00 0
Başarıda en büyük etken birliktelik
 ONUR DUYUYORUZ
Gerçekleşen ziyarete Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan, Meclis Başkanı Ahmet Gür ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erhan Tanrıöver, Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Karaevli ve Cemil Koçaş ziyarette hazır bulundular. Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İhtiyar ve Ticaret Borsası Başkanı Egemen Aslan, Mayıs ayında yapılan organ seçimleri sonucunda yeniden başkanlığa seçilen ve 1 Ağustos TOBB Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Cengiz Günay’ı tebrik ettiler ve yeni görevlerinde başarılar dilediler. TOBB Yönetim Kurulu’na seçilmesinin önemli olduğunu dile getiren Başkan Aslan ve Başkan İhtiyar her zaman Başkan Günay’ın yanında olduklarını ve TOBB’da Trakya’yı temsil ettiği için mutlu olduklarını ve onur duyduklarını ifade ettiler.
 
BİRLİKTE HAREKET EDİLMELİ
Toplantıda, Trakya Bölgesi olarak birlikte hareket edilmesi gerektiği vurgulandı ve birlikte hareket etmenin Trakya Bölgesi’nin yararına olacağına dikkat çekildi. Yılın belirli dönemlerinde Trakya’daki oda ve borsaların bir araya gelerek istişare toplantıları düzenlenmesi gerektiğinin altı çizildi. Tekirdağ TSO Başkanı Günay, Uzunköprü Oda ve Borsa Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ziyaretlerinden dolayı, memnuniyetini dile getirdi ve teşekkür etti. Başkan Günay “2005 yılından bu yana Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çeşitli görevlerde bulundum. 2013-2017 döneminde üyelerimizin ve çalışma arkadaşlarımın takdiri ile yeniden başkanlığa seçildim. Başarımızdaki kuşkusuz en büyük etken birlikte hareket etmek. Odamızda 37 Meclis Üyesi ve 9 Yönetim Kurulu Üyesi bulunmakta. Üyelerimize maksimum fayda sağlayacak çalışmalara imza atmak istiyoruz ve bunun için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çok önemli bir dönem, büyükşehir oluyoruz. Büyükşehir’in şehrimize ve Trakya Bölgesi’ne yansımaları olacaktır. TOBB’da Trakya’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım sizlerin de desteği ve gayretleri ile üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırım” diye konuştu.
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10