Bu kadar da olmaz

Çerkezköy İstasyon Mezarlığı’nda geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylar adeta ‘Bu kadar da olmaz’ dedirtti. Bazı kişi ya da kişiler tarafından İstasyon Mezarlığı’na zarar verici eylemeler

Çerkezköy 16.09.2013 00:19:00 0
Bu kadar da olmaz
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem geçtiğimiz gün saat 15.00’da makamında yaptığı açıklamalarda, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından İstasyon Mezarlığı’na zarar verildiğini belirtti. 
 
DİNDEN İMANDAN YOKSUN İNSANLAR
10 Eylül günü İstasyon Mezarlığı’nda şahıs ya da şahıslar tarafından mezar taşlarının kırıldığını ve üzerlerine çirkin yazılar yazıldığını belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, “Maalesef hala aramızda toplumun refahını bozmaya çalışan, buna gayret gösteren, dinden imandan yoksun insanlar var. Bu kişiler halkı kışkırtma gayesindeler. Bu nedenle vatandaşımızın sağduyulu olmasını temenni ediyoruz” dedi.
 
YÜCE TÜRK ADALETİNE HESAP VERECEKLER
Hiç hoş olmayan çok çirkin yazılar ve şekillerle mezarlıkta birçok yere yazılar yazıldığını söyleyen başkan Ali Ertem, “Bu konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek istedik. Vatandaşlarımızın bu tür konulara karşı duyarlı olmasını bekliyoruz. Bu tip çirkin hareketler, bunları yapanlara dönecektir. Bu kişiler yakalanarak yüce Türk adaletine hesap vereceklerdir. Bunun yanında İlahi adalete de hesap vereceklerdir. Toplumun huzurunu, barışını, dini kutsal değerlerini bozmaya gayret gösterenlere karşı hassasiyetimiz sonuna kadar devam edecektir” açıklamalarında bulundu.
 
NAZİZMİN, FAŞİZİMİN VE ANARŞİZMİN İŞARETLERİNİ YAPMIŞLAR
Ertem, “Mezarlık yoluna ‘Allah yok, din yalan’ yazdılar. Mezar taşlarını kırdılar, mezar taşlarının üstüne nazizmin, faşizimin ve anarşizmin işaretlerini yapmışlar, çirkin şekiller çizmişler. Vatandaşımızın tahrik olmadan lanetlerini duygularıyla ifade etmelerini istiyoruz. Bu tip insanları görenleri adalet mekanizmasını harekete geçirmek için başvuruda bulunmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10