CHP’ye olan ihtiyaç arttı

Aday adaylığı başvurularının 5 Eylül’de sona erdiği CHP’de Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Zeki Gürcün, Ensar Sivri, Vahap Akay, Subaykan Pandar sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaÅ?

Çerkezköy 17.09.2013 01:01:00 0
CHP’ye olan ihtiyaç arttı
 HAYATI KOLAYLAŞTIRACAK PROJELER ÜRETECEĞİM
Şuana kadar pek çok sivil toplum kuruluşunu ziyaret eden Ensar Sivri, Çerkezköy Halk Pazarı’nda da çalışmalarını sürdürdü. Ensar Sivri’ye destek veren bazı partililer, önceki gün Çerkezköy Kapalı Halk Pazarı’nda vatandaşlara, Ensar Sivri’ye dair bilgilerin olduğu broşürleri dağıttı. Broşürde “Ülkemizde hem demokratik hem de ekonomik açıdan CHP’ye olan ihtiyaç artmaya başlamıştır. Çünkü ülkede gelirin adaletli bir şekilde dağıtılması CHP’nin en önemli ekonomik ve siyasi politikaları arasında yer tutmaktadır. Yerel hizmetlerde yapacağımız kapsamlı çalışmalar neticesinde Çerkezköy’de hayatı kolaylaştıracak ve güzelleştirecek projeler üreteceğime söz veriyorum.” ifadelerine yer verildi.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri dün de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Sivri, ilk olarak saat 15.00’de Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak “Seçim çalışmalarınızı gazetelerden okuyoruz. İnşallah sizler için hayırlısı olur” dedi.

“ERKEN YOL ALDIK”
Cumhuriyet Halk Partisine güzel bir ilginin olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Ensar Sivri “Aday adayı olan yedi arkadaş Çerkezköy’de güzel çalışmalara imza atıyoruz. Ekim ayının sonunda partimizin adayının açıklanması bekleniyor. Cumhuriyet Halk Partisi güzel bir ivme yakaladı. Genel merkezin bu yıl stratejisi var. Geçtiğimiz yıllarda partimizin süre kısıtlaması vardır. Bu yıl ise erken açıklayacağız dediler, bizler de erken yol aldık” diye konuştu.

“KÖYLERDE HEYECANLI OLUYOR”
İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden ayrılan Ensar Sivri ve beraberindekiler, saat 16.00’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Yalçın Memiş’i ziyaret etti. Çerkezköy’de siyasetin ilerleyen günlerde canlanacağını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri “Yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşlarımızın ilgisi bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Çerkezköy’de şuan siyasi atmosfer başlamadı. Bunun sebebi ise işçi kesimi olduğu için insanlarımız gün boyunca çalışıyorlar. Ancak köylerimizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretler çok heyecanlı oluyor” dedi.

VATANDAŞIN SIKINTISINI DİLE GETİRDİ 
Ziyaretten dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri’ye teşekkür eden Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yalçın Memiş de “Vatandaşlarımız için Halk Eğitim Merkezi’nde kurs açmamıza rağmen özellikle kadınlarımız geceleri kursa korktukları için gelemiyorlar. Vatandaşlarımız rahat gidip gelebilmek için halk eğitim merkezinin merkezde olmasını istiyor.  Gönül isterdi ki el ele iç içe merkezde kursumuz cıvıl cıvıl olsun. Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem yapılacak olan Kültür Merkezi’nde bizlere yer vereceklerini söyledi. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi olarak geçtiğimiz yıl 5 bin kişiye kurs açtık. Halk Eğitim Merkezimizin merkezde olması ile birlikte bu rakamın daha da artacağını umuyorum” diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10