Ordu, dernek ziyaretlerine başladı

MHP Genel Merkezi tarafından Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinden alınan Mustafa Ordu, önceki akşam saat 20.00’da Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram ve yönetimine hayırlı

Çerkezköy 18.09.2013 21:41:00 0
Ordu, dernek ziyaretlerine başladı
 RANTÇI GRUBUN İŞGALİNDEDİR
Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919’da Samsun’dan yola çıkışına paralel olarak kendilerinin de Samsunlular Derneği ile ziyaretlere başladıklarını ifade eden Ordu “Çerkezköy beş yıldır yöneten koalisyon güçlerinin ve rantçı grubun işgalindedir. İmar kirliliğinde, verilen vergilerin gelecek neslin çocuklarına hizmet olarak geri döndürülmeyeceği bir yönetimin olduğu ilçede yaşıyoruz. Çerkezköy’de bu kişiler tarafından işgal altındadır. Bu işgal altındaki güçleri türbe dereye dökmek için bize inanan arkadaşlar ile beraber biz bu harekete başladık. Asla ve asla niyetimizden inancımızdan taviz vermeden, birilerine boyun eğmeden ve ya birilerine güvenerek bizleri Belediye Başkanı Adayı göster demeden çalışıyoruz” dedi. Bir yola çıktıklarını ve bu yolda haklarını sonuna kadar arayacaklarını söyleyen Ordu “Seçime kısa bir süre var. Doğruyu savunarak devam edeceğiz. Daha ben aday olmayacağım. Benim aday olacak günüm daha vardır. Bu vasıflara uyacak kişi çıkar yada biz çıkarız. Kimseyi yol üzerinde bırakmayız. Bizim arkadaşlar içinde başkanlık yapacak arkadaşlar var. Adaylık değil doğruları anlatıyorum. Rantçı grubu imar yolsuzlukları, birleşmiş güçler koalisyonun eline düşmüştür” ifadesini kullandı.

2 PARTİ ADAYLIK TEKLİFİNDE BULUNDU
Ziyaretten dolayı Ordu’ya teşekkür eden Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram da “Biz de yapmış olduğunuz ziyareti merakla bekledik. Çünkü bağımsız aday olduğunuzu bazı kesimlerce duyduk. Sizin muhalefet olma, birilerini eleştirmek, doğruları yakalama davranışında olduğunuzu biliyoruz. Siyasetin neresindesiniz” dedi. Çerkezköy’den iki partinin kendisine adaylık için teklifte bulunduğunu belirten Ordu “Demokratik Sol Parti ve bir partinin İlçe Başkanı benden randevu aldı. Siyasi olarak adaylığımı açıklamamı istediler. İlçe Başkanı da bana yönetimim ile görüşeyim en kısa zamanda size dönüş yapacağım demiştir. Benim yanımda olduğunu yapacakları basın açıklaması ile bunu kesinleştirmek istediler. İnananlar ile kol kola devam edeceğiz” dedi.

SİYASETİN DIŞINDA KALACAĞIZ
Samsunlular Derneği olarak her platforma eşit mesafede davrandıklarını belirten Dernek Başkanı Enver Bayram “Sonuçta herkes o arenada siyasetin içine girmiş oluyor. Biz dernek olarak siyasetin dışında kalacağız, üyelerin derneğin menfaati için birilerinin arka bahçesi olmayacağız iddiasında bulunmuştuk. Bunu devam ettirmeye çalışıyoruz. Çerkezköy belirleyicisi olan ve siyasetle uğraşanlar derneğe geldiği kendilerini misafir ediyoruz. Çerkezköy’de hoş olmayan şeylerde oluyor. Siyasetçi olarak rahat konuşuyorsunuz ama biz dernekçi olarak konuşamıyoruz. Önemli olan ayrı ayrı düşünüp de herkesi aynı çatı altında toplayabilmektir. Bunu tam olarak başarmış değiliz ama ilerleyen günlerde her şey daha güzel olacaktır” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA 

0282 726 91 91
0282 747 65 10