Hastane için yer teslimi yapılacak

Sivil toplum kuruluşu ve kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Gürcün önceki gün de Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr

Çerkezköy 18.09.2013 21:52:00 0
Hastane için yer teslimi yapılacak
 HASTANEYLE İÇLİ DIŞLIYIZ
Önceki gün gerçekleşen ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Gürcün “ 1995 yılında SSK Hastanesi Koruma Derneği olarak dispanser halindeki binayı hastane yapmak için arkadaşlarımız ile birlikte büyük çaba sarf etmiştik. Yönetimdeki arkadaşlarımız ile birlikte uzun yıllar hastaneye büyük emekler harcadık. 4.5 yıldır da Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin hasta hakları kurulu üyesiyim. Bu nedenle hastanemiz ile içli dışlıyız” dedi.

YER TESLİMİ İÇİN SÜRE DOLUYOR
Çerkezköy’e yapılacak 250 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Zeki Gürcün “Gerçekten yetkililer büyük hizmetler yapıyorlar. Hastane fiziki şartlarında sıkıntı yaşamasına rağmen özverili çalışmalar gerçekleştiriyor. 250 yataklı hastanenin ihalesi yapıldı. Perşembe günü yer temini için süre doluyor. İnşallah bu hafta imzalanacaktır” dedi.

“AKTİF ÇALIŞIYORUZ”
Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Necati Karaoğlu da ziyaretten dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Gürcün’e teşekkür etti. Yeni yapılacak hastanenin ardından iş gücü kaybının da önlenmiş olacağını ifade eden Karaoğlu “Tıbbı cihaz eksikliğimiz yok. Gerçekten hastane olarak ortalamanın üzerinde çalışıyoruz. Ameliyat kullanım oranımız diğer hastanelere göre yüksek. Kısaca Trakya’nın en aktif ve en yoğun hastanelerinden birisiyiz. Hastanemizde en fazla ortopedi ve beyin cerrahı ameliyatları çok yapılıyor” diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10