Garanti’de engeller kalktı

Çerkezköy’de uzun yıllardır Erna Center binasında hizmet veren Garanti Bankası Çerkezköy Şubesi daha iyi hizmet politikası ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Güven Sokak’a taşındı.

Çerkezköy 18.09.2013 21:58:00 0
Garanti’de engeller kalktı
 DAHA İYİ HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Garanti Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Meral Sekier, 18 personel ile ticari, KOBİ ve bireysel bankacılık hizmetleri vereceklerini ifade ederek “Erna Center altında bulunan eski yerimizin darlığından dolayı sıkıntı yaşıyorduk. Geçtiğimiz yıl Kurban bayramında yaşanan sel felaketinde de şubemiz büyük bir hasar görmüştü. Bu nedenle Ocak ayından itibaren yer arıyorduk. Yer aramakla birlikte şubemiz de tadilat yapamıyorduk. Yeni şubemizde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

ENGELLERİ KALDIRDIK
Garanti Bankası’nın “Engelleri kaldırdık” projesi ile ilgili de konuşan Zekier “Şubemizde engellerimiz içen ATM ve bir adet engelli gişemiz bulunuyor. Yeni yerimiz engelli vatandaşlarımız için daha güzel hizmet verecektir. Eski şubemizde engelli rampa yapılmadığı için sıkıntılar oluşmuştu. Bu sefer yeni yerimize biz engelli rampasını yapacaktık. Ancak Çerkezköy Belediyesi yol çalışmalarını tamamladıktan sonra engelli rampasını kendisi yapacağını söyledi” ifadesini kullandı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan birçok firma ile çalıştıklarını belirten Zekier “10 bin maaşlı müşterimiz bulunuyor” dedi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, düzenledikleri basın açıklamasında engelli rampası bulunmadığı için tepki amaçlı bankadaki hesaplarını kapattıklarını söylemişlerdi.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10