Bir tepki de MHP’den

Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi açılışında AKP Tekirdağ milletvekili Ziyaeddin Akbulut'un yapmış olduğu açıklamalarla zihniyet değişimini kendi ağızlarıyla itiraf ede

Çerkezköy 18.09.2013 22:04:00 0
Bir tepki de MHP’den
HER YERDE SİYASET YAPIYORLAR
Her platformda siyasetin yapılacağı mekanın veya zamanın izahını yapan AKP yöneticileri her ne hikmetse özellikle de Çerkezköy'de ilkokuldan liseye kadar, derneklerden sivil toplum kuruluşlarına kadar her yerde siyaset yapma maharetlerini gösterdiğini ifade eden Önsel, “Hatırlayacağınız üzere geçmişte 23 Nisan 2013 törenlerinden sonra Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle Çerkezköy'de durumu olmayan öğrencileri tespit ettirip okul önlerinde çocuklarımızın ellerine AKP logolu paketlerle yardım paketleri dağıtılmış ve basın mensupları huzurunda çocuklarımızın gururları incitilmiştir. Kendi hükümetleri döneminde birçok reforma imza attıklarını, özellikle eğitim konusunda ciddi yatırımlar yaptıklarını iddia eden AKP Tekirdağ milletvekili, her gelen bakanın yada yetkilinin kendi kafasına göre her yıl farklı düzenlemeler yaptıklarının ve bu uygulamaların vatandaşı canından bezdirdiğinin neden hesabını verememektedir? Üstelik son yıllarda Milli Eğitim'de ücretsiz kitap dağıtımının reklamları yapılmakta ancak bu işin de en başından beri yakın çevrelere rant sağlama düşüncesi sürekli eleştirilmiştir. Ayrıca ücretsiz dağıtılan kitapların haricinde şu anda devletin eğitim kurumlarının çoğunda bazı idareciler pazarlama işine soyunmuşlar ve belli çevrelerin kitaplarını sözde tavsiye ederek öğrencileri ve velileri bu kitapları almaya zorlamaktadırlar. Ticarethane ve siyaset arenasına çevrilen eğitim kurumlarımızla alakalı acilen düzenleme ve denetleme gerekmektedir” dedi.

ÖZÜR DİLEMELİDİR
Engellilerle alakalı yasalar çıkarttıklarını, bu icraatlarıyla engellilerin ailelerine maddi destek olduklarını ve bütün bu yaptıklarının sonucunda engellileri AKP hükümetinin adam yerine koyduğunu belirten AKP Tekirdağ milletvekili Ziyaeddin Akbulut’un ardından da engelli ailelerinin baktıkları engellilere aldıkları para dolayısıyla bereket olarak baktığını söylediğini ifade eden Önsel “Bu yaşananların da zihniyet değişimi olduğunu söyleyerek de aslında bu sözlerin gaf değil kendileri açısından gerçeğin ta kendisi ve insanlara kendi bakış açıları olduğunu ispatlamıştır. Okul açılışında yapmış oldukları bu davranışa istinaden Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte toplantıyı terk ettik. Akabinde bu güzel okul bağışında bulunan hayırsever Müjgan ve Serkan Karagöz çiftinin telefonla arayarak şahsımdan ve yönetimimden diledikleri özürden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Ancak kendilerine de belirttiğim üzere özür dilemesi gereken birisi varsa o da AKP Tekirdağ milletvekili Ziyaeddin Akbulut ve özür dilenmesi gereken ise kıymetli engelli kardeşlerimiz ve onların aileleridir” diye konuştu.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10