Yeni görevlerine yeminle başladılar

Sözleşmeli personellere 'Kadro' fırsatı veren yasa değişikliğinin yürürlüğe girmesinin ardından Kapaklı Belediyesi bünyesinde sözleşmeli olarak çalışan 31 personel kadroya geçti.

Kapaklı 19.09.2013 22:19:00 0
Yeni görevlerine yeminle başladılar
 YEMİN TÖRENİ DÜZENLENDİ
Memur statüsüne yükselen 31 sözleşmeli personel için dün saat 13.00’da yemin töreni düzenlendi.  Törende konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Sözleşmeli 31 personelimiz, yasa değişikliği ile artık 657’ye tabi birer memur olacaklar. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de vatandaşa kaliteli bir şekilde hizmet etmeye devam edecekler” dedi. Sözleşmeli personel statüsünden memur statüsüne geçen 31 belediye çalışanı, 8’erli gruplar halinde Türk Bayrağı’na el basarak Belediye Başkanı Danışmanı Veli Çeken eşliğinde yemin etti. Yemin törenine katılan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel ve okul müdürleri de yemin eden personeli tebrik etti.
 
31 PERSONEL KADROYA GEÇTİ
Yemin törenine katılamayan Müjgan Sarvanlardan ve Bahriye Yıldırım, yeminlerini izin dönüşü edecekler. Sözleşmeli personeller Cengiz Yılmaz, Sinem Açıkgöz, Meltem Ağır, Deniz Akkuş, Özer Celayer, Nurcan Ertürk, Gözde Mandalı, Hilal Asıl, Gülden Bildirir, Ferda Demir, Esra Usanmaz, Müjdat Aşık, Kenan Ayan, Koray Koç, Necmi Ölke, Erkan Şimşek, Filiz Kaya, Yüksel Tatma, Metin Mutlu, Gülşen Ağır, Hasan Demir, Gizem Tunalı, Kaan Vaizoğlu, Hüseyin Özel, Veli Çeken, Serbülent Okuyan, Olcay Burak Gökçe, Fuat Dubaz, Birol Yavuzcan kadroya geçti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10