Saadet Partisi adayını açıklıyor

Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayını önümüzdeki günlerde açıklayacak.

Çerkezköy 19.09.2013 22:24:00 0
Saadet Partisi adayını açıklıyor
 SİYASİ ARENADA HAREKETLİLİK YAŞANIYOR
Yaklaşmakta olan yerel seçimler dolayısıyla siyasi arenada yoğun bir hareketlilik yaşandığını ifade eden Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Seçim İşleri Başkanı Ömer Atik, “Milli Görüş hareketinin tek temsilcisi olan Saadet Partisi yönetim kurulu üyeleri olarak Çerkezköyümüzün en iyi hizmeti Milli Görüş belediyeciliğinden alacağını beyan ediyoruz” dedi.
 
MECLİS ÜYESİ ADAY TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Yoğun bir istişare sürecinin ardından yönetim kurulu olarak belediye başkan adayını belirlediklerini ifade eden Atik “Belediye meclis üyesi adayı olacak arkadaşlarımızın tespiti için gerekli çalışma ve istişarelerimiz devam ediyor. Adaylık ile görevlendirilecek arkadaşlarımızın Milli Görüş camiası içinden olması ve Milli Görüş çerçevesi içerisinde halka hizmeti Hakka hizmet olarak benimsemiş kişilerden olması için yoğun çaba gösteriyoruz” diye konuştu.
 
YAKIN ZAMANDA AÇIKLANACAK
Atik, yakın bir süre içerisinde Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon tarafından yapılacak basın toplantısı ile Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Adayının kamuoyuna açıklanacağını söyledi. 
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10