Engelliler Derneği’nden gazilere anlamlı ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Gaziler Günü dolayısıyla dün saat 11.00’da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilciliğini ziyaret ederek gazilerin gününü kutladı.

Çerkezköy 20.09.2013 22:17:00 0
Engelliler Derneği’nden gazilere anlamlı ziyaret
 GÜNÜNÜ KUTLADILAR
Ziyarette konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya “Ülkemize yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür etmek istiyoruz. Sizlerle aynı kaderi paylaşıyoruz. Elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Aynı gemi içindeyiz. İşlerin yoğunluğundan dolayı sizleri ziyaret edemedik. Bugünde sizleri ziyaret edip gününüzü kutlamak istedik” dedi. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da “Gaziler günümüzü Çerkezköy’de ve Kapaklı’da gerçekleştirilen programlarla kutladık. Bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerimize, kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
 
HEYECANLI VE İSTEKLİ
Sivil toplum kuruluşlarına sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Yarlıgan “Sivil toplum kuruluşları olarak bazı sıkıntılarımızı ve isteklerimizi kaymakam ile paylaşmamız gerekiyor. Eski Kaymakamımız Ayhan Bayhan açılış töreni haricinde derneğimizi ziyaret etmeyip bizlerle hiç bir şey paylaşmadı. Biz kendilerinden ilgi ve alakadan başka çok fazla bir şey istemiyoruz. Gelen Kaymakamımız Metin Kubilay heyecanlı ve çok isteklidir. İnşallah bizim gibi derneklerle ikili ilişkilerini iyi tutar ” diye konuştu.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10