Türkiye’nin Saadet’e ihtiyacı var

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Çerkezköy’e gelen Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, partisinin Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ile birlikte Çerkezköy Haber Gazetesi’ni z

Çerkezköy 21.09.2013 00:28:00 0
Türkiye’nin Saadet’e ihtiyacı var
 Çerkezköy Haber - Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyareti sırasında yaptığı konuşmada “Yaşanabilir bir Türkiye için Saadet Partisi iktidarı olmalı” dedi.
 
TÜRKİYE’NİN SP YE İHTİYACI VAR
Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ile birlikte Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü.
 
YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE İÇİN SP
SP İl Başkanı Feti Pehlivan ve SP Çerkezköy ilçe Başkanı Mehmet Kalyon, parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Pehlivan, “Türkiye’nin SP’ye ihtiyacı var. Biz kırk yıldır yeni bir dünya nizamı ve yaşanabilir bir Türkiye için SP iktidarını önerdik. İnsanoğlunun, kendisine doğuştan verilen hakları kullanabilmesi için adaletli şekilde bir yönetime ihtiyacı var. Bu haklarda ancak SP iktidarı ile sağlanabilir.” dedi.
 
İL VE İLÇELERDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Pehlivan, insanlığa sunulan hakların Saadet Partisi ilkeleriyle birleştirilmesi sonucunda saadetin yaşanabileceğini belirterek “Sizinle paylaştığım bilgiler SP nin yalnızca bir hususu içeren ilkesidir. Partimizin yaşanabilir bir Türkiye ve huzurlu bir Dünya görüşlerine ait bilgilere internet üzerinden ulaşılabilir. Yerel seçimler konusunda hem büyük şehir, hem de ilçeler bazında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tam kadro çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda bu çalışmalarımızı halkımızla paylaşacağız. Çalışmalarımızda bütün Tekirdağlı kardeşlerimizi yanımızda görmek istiyoruz.” dedi. Pehlivan, siyasetin fotokopilerle yapılamayacağını belirtti.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10