Partimizin çalışmalarından birileri rahatsız

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, önceki akşam da Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti

Çerkezköy 22.09.2013 21:02:00 0
Partimizin çalışmalarından birileri rahatsız
 BAZI PARTİLERDE RAHATSIZLIK OLUŞTU
Ensar Sibri, ziyarette yaptığı konuşmada “Bizler de aday adayı olurken sürecin bu kadar zor olacağını bilmiyorduk. Aday adayı olan yedi arkadaşımız hepsi birbirinden değerlidir. Birçoğu da partide görev almıştır. Gerçekten bu dönemde Cumhuriyet Halk Partisi çok konuşuluyor. Bu nedenle de partinin çalışmalarından bazı partilerde rahatsız olmuş durumdadır” dedi.
 
AFİŞLERİMİZ İNDİRİLMEK İSTENİYOR
Sivri, Cumhuriyet Halk Partili Aday Adaylarının astıkları afişlerin indirilmek istendiğini ileri sürerek “Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü bu konuyla ilgili karar almış. Neye dayanarak bu kararı aldıklarını bilmiyoruz. Yüksek seçim kurulu da bu gelişmeleri inceliyor. Ak partilileri o kadar rahatsız etmişisiz ki artık afişlerimizi bile astırmıyorlar. Hemen hemen bütün adaylarımızın vatandaşlarımız ile buluşacağı irtibat büroları var. Onları da kapatılması isteniyor. Süreci takip ediyoruz. Kısaca AK Partilileri ve diğer partileri Cumhuriyet Halk Partisi olarak rahatsız ettik” ifadesini kullandı.
 
ÇOK FARKLI BİR HAVA VAR
Geçtiğimiz dönemde de seçimleri alacaklarını fakat bir takım siyasi oyunlarla adayları Metin Dönmez’in seçimi kazanamadığını ifade eden Sivri “Bu dönem gerçekten çok farklı bir hava var. Vatandaş Cumhuriyet Halk Partisi’ne haksızlık yapıldığını görüyor. Kızılpınar ve Veliköy’e gittiğimizde Van’lı, Erzurumlu kardeşlerimizin hepsi bizleri kucaklıyorlar. Partimize ve bizlere inanılmaz bir ilgi var. Vatandaş Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazanacağından emin ama seçime hangi aday ile gideceğini bilmiyor” dedi.
 
BİRİSİ BU İPİ GÖĞÜSLEYECEK
ADD Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Orhan “Aday adayı olan arkadaşlarından birisi bu ipi göğüsleyecektir. Bu tek adayın Cumhuriyet Halk Partisi’ne bağlı aydın, çağdaş ve çok doğru projelerle gelmesi gerekiyor. Seçimlerde de tüm aday adaylarını arkasına alarak kazanması gerekiyor” dedi. Bir belediyenin çağdaş, katılımcı, kaynak yaratıcı, şeffaf, ulaşılabilir, ölçülebilir anlayışı ile hizmet vermesi gerektiğini ifade eden Orhan Toplumcu belediyecilik anlayışı ile öncü, yaşamın her alanında fırsat eşitliği sağlayıcı, bireyin yaşam alanının zenginleştirildiği, çağdaş kent yaşamında yabancılaşmanın kırılmasının sağlandığı, sağlıklı bir kent olma gelişiminin sağlanarak kültür sanat ve sosyal dayanışmada yaratıcı olmalıdır. Ayrıca zenginleştirici, bütünleştirici, geliştirici, değiştirici ve katılımlı bir anlayış tesis edilmelidir. Geleceğin şekillendiricileri çocukların, bir anda özgürce ve sanatla, müzikle büyümelerini sağlayıcı ortamlar ve faaliyetler oluşturmalıdır” dedi. Ziyarette CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri Atatürkçü Düşünce Derneğine üye oldu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10