Çerkezköy’ün yolları asfaltlanıyor

Çerkezköy’deki asfaltlama çalışmalarının yüzde 60’ı tamamlandı. Bir yandan asfaltlama çalışması yapan ekiplerin bir yandan da asfalt seviyesinin altında kalan kanalizasyon kapaklarını asfalt sevi

Çerkezköy 22.09.2013 21:03:00 0
Çerkezköy’ün yolları asfaltlanıyor
 ATATÜRK VE BARBAROS CADDELERİ TAMAMLANDI
Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan ihale sonucu 2 milyon 500 bin TL’lik sözleşme bedeli ile ATİS Asfalt firmasına ihale edilen çalışmaların devam ettiği söyleyen yetkililer “Atatürk Caddesi ve Barbaros Caddesi ile bu caddelere bağlı sokaklarda asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Ekipler asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı yollarda asfalt seviyesinden düşük olan kanalizasyon kapaklarının asfalt seviyesine çıkarılması çalışmalarını sürdürüyor. Asfaltta bozulma olmaksızın makinenin kapak ebadında kestiği alan üzerinde yoğunlaşan çalışmalar, sürücüleri sıkıntıya sokmadan yapılabiliyor” dedi.
 
BAYRAMA KADAR TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR
Yetkililer, Atatürk Caddesinde başlanan ve daha sonra Barbaros Caddesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek “Asfaltlama çalışmalarının yüzde 60’ı tamamlandı. Ekipler Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak komutları yollarında devam edecekleri asfaltlama çalışmalarını sırasıyla İstasyon Mahallesi, Hacı Fahri Zümbül Caddesi ve Bağlık Mahallesi’ndeki yollarda sürdürecek. Asfaltlama çalışmaları Güveniş Caddesi’nde son bulacak. Tüm asfaltlama çalışmalarının Kurban Bayramı öncesinde tamamlanması hedefleniyor” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10