“Hiçbir terör olayının yanında olamayız”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Başbakan Erdoğan'ın partisini eleştirmesine tepki gösterdi. Öztrak “CHP hiçbir terör hadisesinin yanında olamaz. Terörü, terörist

Tekirdağ 23.09.2013 20:13:00 0
“Hiçbir terör olayının yanında olamayız”
 Çerkezköy Haber - CHP Tekirdağ İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, hükümetin politikalarını eleştirdi.
 
ÖNCE KENDİNE BAKSIN
Öztrak, Emniyet Genel Müdürlüğü binası ve Polisevi'ne roketatarlı saldırının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'yi eleştirdiğini anımsatarak “Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü binası ve Dikmen Polis Evine yapılan bu saldırıyı kınıyorum. CHP hiçbir terör hadisesinin yanında olamaz. Terörü, teröristi, CHP hiçbir zaman desteklememiştir. Ama Başbakan ülke içinde demokratik protesto hakkını kullanan herkesi teröristmiş gibi göstermekte son derece mahirdir. Ama kendisi çıkar Suriye'de milletin kalbini çıkartıp yiyen, çocukları doğrayan teröristlerin yanında yer alır. CHP sosyal demokrat bir partidir. İnsan yaşamı dinine, diline, cinsiyetine, rengine, ırkına bakmaksızın bizim için kutsaldır. Her türlü terör hadisesinin karşısında yer alırız. Ama Başbakan şunu düşünmelidir, Suriye'de kimlere yardım etmiştir Objektif olarak kimi desteklemiştir Teröriste destek veren siyasi hareket arıyorsa önce kendine bakmalıdır” dedi.
 
ÇİFTÇİLERİMİZİN SESİNİ ANKARA’YA DUYURABİLİRİZ
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Eylül günü Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde düzenlenen mitinge katılacağını ifade eden Faik Öztrak “Umarım oda başkanlarımız ve çiftçilerimiz de bu mitinge gerekli desteği verir, biz de çiftçimizin sesini Ankara'ya duyurabiliriz” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10