HEM, yeni dönem kurslara hazırlanıyor

Yaz kurslarının tamamlandığı Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı'nında okuma yazma kursları olmak üzere, meslek edindirme kursları ile sosyal ve kültürel kursl

Çerkezköy 23.09.2013 20:34:00 0
HEM, yeni dönem kurslara hazırlanıyor
 Çerkezköy Haber - Yaz kurslarının tamamlandığı Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı kurs kayıtları başladı.
 
BAZI KURSLAR DEVAM EDİYOR
Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Yaşçın Memiş, devam eden kursları hakkında bilgi vererek “Okuma yazma, bilgisayar, dikiş nakış, kalorifer ateşçiliği kurslarımız devam etmektedir. Bu kurslarımızda ise toplam 150 öğrencimiz bulunuyor” dedi.
 
MESLEK EDİNDİRME KURSLARI DA AÇILACAK
Memiş, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılması planlanan kurslar hakkında da bilgiler vererek “Okuma yazma kurslarımızın haricinde Meslek edindirme kursları da açacağız. Bu kurslar içinde bilgisayar işletmenliği, bilgisayarlı ön muhasebe, bilgisayar destekli çizim, web tasarım, düz dikiş makine operatörü, el sanatları, makine nakışları, emlak komisyonculuğu, erken çocukluk öğretmen yardımcısı, ev mefruşatı, evde yaşlı ve hasta bakımı, forklift operatörlüğü, kalorifer ateşçisi yetiştirme, doğalgaz ateşçisi yetiştirme, 3-6 yaş çocuk etkinlikleri, iş güvenliği ve işçi sağlığı, özel sektörden gelen kurs talepleri ile aracılık kursu açacağız” dedi.
 
SOSYAL VE KÜLTÜREL KURSLAR
Sosyal ve Kültürel Kurslar da düzenleyeceklerini ifade eden Memiş, bu kursların içinde gitar, keman, temel bağlama, türk halk oyunları, pratik İngilizce, satranç ve masa tenisi, tiyatro, voleybol, basketbol, futbol, ortaöğretim öğrencilerine yönelim yetiştirme, fotoğraf çekimi, türk halk müziği, Arapça, Kuran-ı Kerim okuma, resim, model uçak ve Osmanlıca kurslarının yer alacağını belirtti.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10