İtfaiyeden yaralı kurtarma tatbikatı

İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 299. Kuruluş yıldönümü Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenlerle kutlandı.

Tekirdağ 25.09.2013 20:06:00 0
İtfaiyeden yaralı kurtarma tatbikatı
 DALGIÇI ZİYARET ETTİLER
Dün sabah Atatürk anıtına çelenk konularak saygı duruşundan bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz başkanlığındaki İtfaiye Müdürlüğü heyeti Vali Ali Yerlikaya ve Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ı ziyaret etti.
 
GÜVEN VEREN BİR KONUMA GELDİ
İtfaiyenin çok uzun yıllara dayanan köklü bir geçmişinin olduğunu ve toplum için çok önemli bir görev ifa ettiğini belirten Başkan Dalgıç, “Tekirdağ Belediyesi itfaiyesi son yıllarda gerçekleştirdiği atılımla Türkiye’nin önde gelen itfaiyeleri arasına adını yazdırdı. Eğitimli ve deneyimli personeli, son teknoloji ile donatılmış ekipman altyapısı ve fiziki şartları ile herkese güven veren bir konuma gelmiştir. Ben bu meşakkatli görevi başarı ile yerine getiren itfaiyecilerimizi kutluyorum. 299. Kuruluş yıldönümünü de tebrik ediyorum. Bundan sonra da hep birlikte halkımızın güvenliği için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
TATBİKAT YAPTILAR
Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ve İtfaiye Müdürü Ömer Şen günün anlamına istinaden Başkan Dalgıç’a bir buket çiçek takdim ettiler. Ziyaretlerin ardından Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Üç Kemaller Parkı’nda (Tuğlalı Park) itfaiye ekipmanları sergisi açıldı ve araçtan yaralı kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi.
 
Haber / Reyhan YAVUZ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10