Çerkezköy artık köylükten çıkmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Ensar Sivri, önceki akşam saat 19.30’da da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti.

Çerkezköy 25.09.2013 20:56:00 0
Çerkezköy artık köylükten çıkmalı
 PARTİMİZE İLGİ VAR
Ziyarette konuşan Ensar Sivri, esnaf ve vatandaşların kendilerine inanılmaz bir ilgisi olduğunu ifade ederek “Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde beldelerimizde ve ilçe merkezinde partimize yoğun bir ilgi var” dedi. Sivri, Çerkezköy’ün artık köylülükten çıkması gerektiğini vurgulayarak “Artık vatandaşlarımızın Çorlu ve Silivri’de zaman geçirmesini istemiyoruz. Çerkezköy’ün sadece sanayi şehri değil, kültürel, çocukların ve gençlerin mutlu bir şekilde yaşadığı bir kent olsun istiyoruz. Biz göreve geldiğimiz zaman bir Atatürk Kültür Merkezi projemiz var. Ona çok önem veriyoruz. Gençlerimizin zaman geçirebileceği yerlerin yapımı için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
 
ÇERKEZKÖY’E KATMA DEĞER SAĞLANACAK
Büyükşehir yasası ile Çerkezköy’ün kaderinin değişeceğini söyleyen CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, bununla birlikte Çerkezköy’e katma değer sağlanacağını belirtti. Sivri “Bununla birlikte Çerkezköy’e katma değer sağlanacaktır. Biz göreve geldikten sonra enkaz aldık edebiyatı yapmayacağız. Göreve geldikten sonra eylül ayı sonunda mahallelerde ücretsiz kurslar açıp aile bütçesine katkıda sağlamak istiyoruz” diye konuştu. 
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Rağbet Erol da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seçim çalışmalarını basından takip ettiklerini ifade eden Erol “İnşallah partiniz için en hayırlı aday Başkan adaylığı için çıkar. Çerkezköy sanayi kenti olmakla birlikte yapılacak çalışmalarla çağdaş bir kent olabilir. Söylediğiniz üzere Çerkezköy’ün sosyal, kültürel açıdan büyük eksiklikleri bulunuyor. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10