Dinex işçileri Ankara’da eğitim alacak

Türk Metal Sendikası ile Birleşik Metal-İş Sendikası arasında yaşanan kavga ile gündeme gelen Dinex işçileri Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi tarafından eğitim için Ankara’ya gönderildi

Çerkezköy 29.09.2013 17:31:00 0
Dinex işçileri Ankara’da eğitim alacak
 120 ÜYE GİTTİ
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Dinex fabrikasında çalışan 120 üye eğitim için Ankara'ya gönderildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak “Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nin teşkilatlandığı ve ailemize katılan Dinex egzoz işlerinde çalışan üyelerimiz Büyük Anadolu Termal Otel’e eğitim için Cuma günü hareket ettiler. 300 üyemizin bulunduğu Dinex işyerinde 120 üyemiz birinci grupta eğitim için gittiler. 180 üyemiz ise ikinci grupta üyelerimizin belirleyeceği bir tarihte eğitime gidecekler” dedi.
 
“SENDİKAYI TANIYACAKLAR”
Üyelerin hafta sonunu iyi değerlendirmelerini, eğitim programlarına katılıp, oteldeki sosyal aktivitelerden faydalanacaklarını ifade eden Koçak “Genel Merkez yöneticilerimiz de Ankara Büyük Termal Otel’de eğitim sürecinde üyelerimizin yanında olacaktır. Eğitim programı sonrasında genel merkezimize ve Anıtkabir’e uğrayacak olan üyelerimiz sendikamızı daha da yakından tanıma fırsatı bulacaklar” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10